Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım benim de saçım çok seyrek. Bioxcin kullanmayı dene. Biraz olsun artırıyor ve dökülmeyi engelliyor. Ben de saçımın az olmasını kafaya takardım. Daha sonra bu durumla barıştım diyebilirim. Nasıl yaptım ne ara yaptım bilmiyorum. Yaş ilerledikçe de olabiliyor kanımca.
Canım benim de saçım çok seyrek. Bioxcin kullanmayı dene. Biraz olsun artırıyor ve dökülmeyi engelliyor. Ben de saçımın az olmasını kafaya takardım. Daha sonra bu durumla barıştım diyebilirim. Nasıl yaptım ne ara yaptım bilmiyorum. Yaş ilerledikçe de olabiliyor kanımca.