• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım çok kuruu:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
E

EU1

Ziyaretçi
hanımlar saçlarım 3 sene röfle sonra bikaç kez boya fön jöle vs. derken kupkuru kaldı..bugün uçlarından aldırıyorum diyelim yarın yine saçlarımın uçları ölü gibi görünüo ..napıcam ben nolur bana yardım edin saçımın neme ihtiyacı var önerdiğiniz herhangi bir ürün ya da bir karışım var mı?fikirlerinizi bekliyorum yoksa uçlarından aldıra aldıra kalmıcak saçımbenneyaptımki

badem yağını saçına friksiyon yaparak uyguluyorsun ve 1 saat bekletiyorsun ..
haftada 2 kez yapman yeterli olur

friksiyon masaj yaparak deriye yedirme işlemi
masaj yaparak saç diplerine yedir yağı ama seni anlıyorum ben de aynen senin gibiyim saç kremi kullanınca o kadar olmuyor saçlarımız aynı işlemlerden geçmiş:) bu arada saçlarım dökülmesin die tresan kullanıorm oda hepten tülerik gösterior ama saç kremlerinden fln o kadar kötü görünmemesi lazım bir de saaçımı tam düzleştirmişsen öyle durmuor güzel duruor genellikle ilk yıkandığnda kötü duruor saçım
elidor 7/24 denedin mi ?o tarz bir şey lazım durulanmayan dediğin gibi

defne garlı saç maskesi baya yumuşattı bnm saçları . ama o da saç kremi gibi uygulanıo:(

bendede aynı sorun var ama ben hiç boya yaptırmadım fönden galiba avonun spa saç maskesini kullanıyom saçalrımıda kesitridim faydasını gördüm

cnm ben badem yağı kullanmıorm acaba saç derinde bir problem mi var o da saç derini kurutabilir ama senin sorunun diplerde değil gerisinde sanırım
arkadaşalrın tavsiye ettiği saç maskelerini deneyebilirsin ya da genel bakım yağlarından birini uygulayabilirsin cildiyeciye git diyeceğim ama onlar da anlaşmalı ilaçları mı veriolar nedir gene de iyi bir cildiyeci araştırıp uygun bir bakım kürüne başlayabilirsin

o da doğru evet saddece saç dipleri yıkanmalı ama bakım yağı yapanlar napsın?

:) marquise peki yeni gelen saçların için de aynı şeyi söyleyebilir misin?yani onlar da kuru mu? eğer saçının bir bölümünden sonra ise kestir dieceğim de

Bence saçlarını kısa bir model kestir ve yazdıklarımı uygula.
bemix,bepanten,evigen ampulleri kır,zeytin yağı, badem yağı, susam yağını karıştır. Başlangıçta haftada bir kez yap. Baktınki saçların yağlanmaya başlıyor 2 haftada bir yap. Ben şuan ayda bir kez yapıyorum. Benim saçlarım neredeyse belime kadar ve röfleli. Ben 6-7 yıldır saçlarıma röfle, balyaj, gölge, boya ne varsa uyguladım. Muhakkakda fönlüdür saçlarım. Bu arada şu bir aydır falanda fönden önce mavi su sıkıyorum saçıma. Hem fönün kırma etkisini azaltıyor hemde saç rahat taranıp yumuşacık oluyor........

bendede durum aynı
dayanamayıp röfle yaptırdım acayip kuru oldu saçlar
bende durulanmayan bakım kremi arıyorum

kızlar mavi suyu öneririm banyo sonrası çok güzel

Back