Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım çok kuru ve yıpranmış,önereceğiniz kür ya da maske var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

EDANUR_M

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
77
0
36
Adana
ya saçlarımdan çok şikayetçiyim.çok kuru ve yıpranmış önerbildiğinz kürler maskeler varmı:? şimdiden teşekkürler:Saruboceq:

Avon planet spa saç bakım yağı var, sıcak kullanılıyor, ama yağ gibi değil, çok güzel bakım yapıyor , memnun kalırsın, 9TL idi .Tavsiye ederim.

bemix ampül,bepanten ampül ve bademyağı
haftada bir yapıp sür ben sadece iki defa yaptım elimdekileri bile bitirmedim tahminimin çok ötesinde süper sonuç aldım. saçımı banyoda kremle zor açarken tararken saçımın yarısı tarakta kalırken şimdi kremsiz şampuanla bile yılasam elimde bile açabiliyorum yumuşacık çok bakımlı görünüyor. şimdiki saçımın fönsüz hali eskisinin fönlüsünden daha iyi...

ayda bir birazcik hakiki zeytinyagini saclariniza boca edip yarim saat bekleyp yikayin yokboyle bi yumusaklik ve parlaklik korkmayin sampuanlayinca yag falan kalmio

ayda bir birazcik hakiki zeytinyagini saclariniza boca edip yarim saat bekleyp yikayin yokboyle bi yumusaklik ve parlaklik korkmayin sampuanlayinca yag falan kalmio

Kuru ve yıpranmış saçları canlandırmak icin 2 corba kasıgı zeytin yagını ısıtıp sac derinize yedirin.Daha sonra sıcak ve nemli bir havluyu basiniza sarin ve 15 dk bekletin.Sac tipinize uygun bir sampuanla durulayın.
Gecenlerde telefonuma kadın-yasamdan msj gelmişti paylaşmak istedim..

kızlar ben buradan sürekli araştırma yapıyordum saçlarım için.bayanssulusmile ince telli,kabarık,yıpranmış yanık,boyalı ve kırık. bıkmıştım.senağlama birisi hint yağı susam yağı badem yağı ve zeytinyağından oluşan bir kür önermiş. elimde o an için badem yağı ve zeytin yağı olduğundan sadece ikisini uygulayabildim. şampuan olarak blendax koparak dökülmelere karşı ve saç kremi olarak elseve boyalı saçlar için olanı kullandım. inanın banyodayken yumuşaklığını farkedebiliyorsunuz. şampuanlıyken elim kayıyordu. kuruturken inanılmaz memnundum ve ışıl ışıl parlıyordu.hihoyyytsaçlarım örgü tutmazken örgü tuttu ilk denememde. ikinciyi uyguladım biraz önce ve yanıklarım hiç gözükmüyor acayip yumuşak ve şampuan ilk defa bu kadar güzel kokuyor saçımda. devamını getiricem inşallah daha da faydasını görürüm. bu arada bir ara şampuanıma 1 kapak yılan yağı döküyordum uzaması için. onunda faydası oluyor uzamasını isteyenlere. 1 kapaktan daha fazla koyabilirsiniz ama en fazla 2 kapak.:1closedeyes: başka bakım kürleri deneyenler ve sonuç alanlar yazsın lütfen. konuyla alakası yok ama ben bu ara çok taktım hem cilt hem saç bakımına kaydirigubbakcemile3 dermokil normal ciltler için kil kullanıyorum acayip memnunum. suratınız sıkılaşıyor resmen pürüzsüzleşiyor. ki bundan da ilk denememde sonuç aldım. isteyenlerekaydirigubbakcemile2

Benimde ay da 1 kere uyguladigim evde hazirladigim bakim kurum var..saclarim boyadan yanmis yipranmis gorunuyordu..cansiz,tifrik gibi zaten ince telli ve kuruydu...Bahsettigim bakimi uyguladim...arada 15 gunde bir de avon planet spayi kullandim...Bu surecte hic boya yaptirmadim..Baya faydasi oldu...simdi kendi sac rengimi kullaniyorum ve gorenler saclarina boyami yaptirdin baya iyi gorunuyor diyor...zemuszemus

1-oncelikle mecitefendinin bir bakim yagi var..icinde bir suru yaglardan olusan parfumlu organik bir yag..Goz karari ondan koyuyorum..1 yada 2 kapak sacinin yogunluguna gore ekleyebilirsin...

2-1 adet yumurta sarısı

3-sarimsak yagi..yogun bir kokusu oldugu icin 1 kapak ondan ekliyorum...Bir kac yikamada geciyor..

4-yilan yagi..yine ondan da bir kapak...

5-1 ampul Bepanthne,1 amp Vitabiol C (C vitamini), 1 amp Evigen ( E vitamini)

6-1 corba kasigi da uzum sirkesi

istegine gore parlaklik versin diye az zeytin yagi ve badem yagi da ekleyebilirsin...

Bunlari sac diplerime masaj yaparak..Diplerden uclara sac boyar gibi suruyorum..sonra strec filmle sikica sariyor..2-3 saat bekliyorum..Buarada fon makinesini ilik ayarda sacima 10-15 dk tutuyorum...sonrada zigavus isimli sarimsak ozlu bir organik sampuan var..icinde sarmisak kokusu yok..onunla yikiyorum..uzerine nemlendirici John Frieda kremimi suruyor.Duruluyorum

zahmetli ama iyi sonuclar aldim...sositososito

Herkese Merhaba
Buldugum sampuani sizinle paylasmak istedim cunku sacimi eski sagligina kavusturabilmek icin cok uzun suredir ugrasiyorum. hem maddi hem manevi anlamda gercekten yoruldum. Yillar once acici ve boylarin temas etmesiyle birlikte yipranan, azalan sacimi duzeltmek icin denemedigim yol kalmadi ve nihayet gercekten cozum ureten o sampuani buldum:Mane`n Tail... Herkes at sampuani olarak biliyor ama ilgili firmanin insanlar icin urettigi bir sampuan bu...saglik acisindan hicbir tehlike teskil etmiyor.. Aylardir yurt disina giden arkadaslarimdan rica edip getirtiyorum. ve artik turkiyede de sahibinden.com ve gittigidiyor da satiliyor...
Bayanlar saciniz uzasin, yapilansin,gurlessin ve en onemlisi kendi nem dengesini bulup saglikli bir hale gelsin istiyorsaniz mutlaka deneyin!!! Mutlaka!!!

bu arada belirtmeden gecemiycem, denedigim yollar:
her turlu sac bakim yagi
brezilya fonu
haftalik yaptirdigim sac bakim kurleri
keratinler
servet harcadigim unlu markalarin sampuanlari
hicbiri bu sampuanin yarattigi etkinin 10 da 1 ini yaratmadi..

ciddi onerimi lutfen dikkate alin ve artik bos yere paranizi harcamayin bayanlar...

Merhaba
Buldugum sampuani sizinle paylasmak istedim cunku sacimi eski sagligina kavusturabilmek icin cok uzun suredir ugrasiyorum. Hem maddi hem manevi anlamda gercekten yoruldum. Yillar once acici ve boyalarin temas etmesiyle birlikte yipranan, azalan sacimi duzeltmek icin denemedigim yol kalmadi ve nihayet gercekten cozum ureten urunu buldum.Aylardir yurt disina giden arkadaslarimdan rica edip getirtiyordum. neyseki artik Turkiye ye de geldi. Mane`n Tail…at sampuani olarak bilinir ancak korkmayin insanlar icin fomulize edildi:) bazi internet sitelerinde satiliyor
Bayanlar saciniz uzasin, yapilansin,gurlessin ve en onemlisi kendi nem dengesini bulup saglikli bir hale gelsin istiyorsaniz mutlaka deneyin!!!

bu arada belirtmeden gecemiycem, denedigim yollar:
her turlu sac bakim yagi
brezilya fonu
haftalik yaptirdigim sac bakim kurleri
keratinler
servet harcadigim unlu markalarin sampuanlari
hicbiri bu sampuanin yarattigi etkinin 10 da 1 ini yaratmadi.
onerimi lutfen dikkate alin ve artik bos yere hem zamaninizi hem de paranizi harcamayin bayanlar..

Ben uzun saçı seviyorum. Saçım hem uzun hemde dalgalı hatta kıvırcığa yakın.. boya falanda yok. saçım çok kabarıyo ve elektirikleniyo ama son zamanlarda sanki süpürge gibi duruyor. bi acayip yani. Sacımı nasıl canlandırabilirim ? banada yardımcı olursanız sevinirim :)

anladigim kadariyla sacinin yapisiyla ilgili herhangi bir problemin yok, ne guzel..sanslisin..ben yillarca sacimin yapisiyla ilgili problem yasadigim icin buldugum sampuani paylastim.. Ben sonuctan cok memnunum ama senin sikintina cozum olur mu bilemedim Seyma`cim.

Gerekenler: Badem yağı, 1 yumurta sarısı, bepanthene iğne

Bir kaba yumurtanın sarısını alıyorsun
Badem yağı
ve bepanthene iğneyi kırıyorsun. Saç diplerine yediriyorsun.
Kırıklar varsa uçlarada sürmeni öneririm.
Poşete saçı sar hava almasın.
Üstünede nemli sıcak havlu 1 saat sonra yıka ve farkı gör.
Sürekli yaptığım kür.

Back