• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri saçlarım çok kısa ve çok mutsuzum...

naranjah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
72
0
36
İstanbul
merhaba kızlar boya ve oryalle saçlarımı yaktım. kendim yanıkları alim derken saçlarım yamuk yumuk oldu. kuafore gittim düzeltmesi için ama kısacık kesti saçlarımı öyle mutsuzumki. 1 haftadır entele losyonu kullandım. lavanta kürü yaptım. sinameke yaptım. dax uzatıcı sürdüm. trsan ın uzatıcı losyonunu sürüyorum. ısırgan otlu şampuana, saç kremine ve saç bakım kremine çam trebenti, bemiks ve suda eriyen aspirin kattım 1 milim bile uzamadım. aynaya bakamıyorum hayata küstüm. çaresizim....

merhaba kızlar boya ve oryalle saçlarımı yaktım. kendim yanıkları alim derken saçlarım yamuk yumuk oldu. kuafore gittim düzeltmesi için ama kısacık kesti saçlarımı öyle mutsuzumki. 1 haftadır entele losyonu kullandım. lavanta kürü yaptım. sinameke yaptım. dax uzatıcı sürdüm. trsan ın uzatıcı losyonunu sürüyorum. ısırgan otlu şampuana, saç kremine ve saç bakım kremine çam trebenti, bemiks ve suda eriyen aspirin kattım 1 milim bile uzamadım. aynaya bakamıyorum hayata küstüm. çaresizim....

biz burda aylardır uğraşıyoruz,saç uzatmak sabır işidir.

hem bu kadar fazla bakım yaparak saçı uzatmayı bırak,çok yorduğun için saç derisini kurutabilir ve dökülmeye sebep olabilirsin.

biz burda aylardır uğraşıyoruz,saç uzatmak sabır işidir.

hem bu kadar fazla bakım yaparak saçı uzatmayı bırak,çok yorduğun için saç derisini kurutabilir ve dökülmeye sebep olabilirsin.

sana katılıyorum canım..
bu kadar bakım saçı çok yorar...
saçı biraz da kendi haline bırakmak gerek..

haklısınız birden çok yüklendim saçlarıma ama çok mutsuzum gerçekten. ama neyse nasıl devam edeceğimi bilemiyorum..

şimdi düzenli olarak sinamekili bakımdan yapmaya başla bence şampuanına da sarımsak kat, bide banyoda lavantalı suyla durula saçlarını daha fazlasını da yapma, düzenli uyguladığında 2 ayda bile farkı görüceksin :34:

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...eratin-sac-bakim-maskesi-hakkinda-hersey.html

sana kesinlikle bu ürünü öneririm canım saçına bakım yapman şart uzamamaları normal diplerine sık sık masaj yap fazla sıcak suyla yıkama ılık suyla yıka en son soğuk suyu aç bir iki dakika tut barcelina yağı diye bir yağ var oda çok iyidir eminönünde zazahandan bulanilirsin ben bu durumda ki herkese bunları öneriyorum birde amnro arkadaşımız saç bakımında kullanılan ürünler bölümünde saç bakım suyu vermiş inan bana ben kullanmaya başladıktan sonta 5 arkadaşım daha yaptı hepside çok memnun kaldı.

bu kadar cok yuklenme bence saclarına zaten boyadan dolayı yıpranmıs kuaforun kesmesi ve kısaltması iyi olmustur en azından guclenir ve kendine gelir saclar
boyamayada bir sure ara vermelisin bence... rofle okadar cok yıpratıyor ki sacları mahvediyor. tek bir tane bakım seti secip onunla devam etsen daha mantıklı olur hepsini birden kullandıgında hemen uzayacagı anlamına gelmez ki. bence sabret canım eninde sonunda uzayacak en azından saglıklı uzayacak oyle dusun

uzun saçı seviyorsun onu anladık ama kısa saç da çok havalı durur be canım.bu saçın zaten uzayacak kısayken de tadını çıkar.güzel şekiller ver.canını sıkmaya değmez.hem stres yapma öyle bu sefer de dökülmeye başlarlar..

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...eratin-sac-bakim-maskesi-hakkinda-hersey.html

sana kesinlikle bu ürünü öneririm canım saçına bakım yapman şart uzamamaları normal diplerine sık sık masaj yap fazla sıcak suyla yıkama ılık suyla yıka en son soğuk suyu aç bir iki dakika tut barcelina yağı diye bir yağ var oda çok iyidir eminönünde zazahandan bulanilirsin ben bu durumda ki herkese bunları öneriyorum birde amnro arkadaşımız saç bakımında kullanılan ürünler bölümünde saç bakım suyu vermiş inan bana ben kullanmaya başladıktan sonta 5 arkadaşım daha yaptı hepside çok memnun kaldı.
bu topiği daha önce hiç görmemiştim nası dikkatimi çekmemiş, yorumlar güzelmiş cidden, eminönüne gidip bi tane de ben alayım bari teşekkürler :71:

bu topiği daha önce hiç görmemiştim nası dikkatimi çekmemiş, yorumlar güzelmiş cidden, eminönüne gidip bi tane de ben alayım bari teşekkürler :71:

Canım eğer saçların yıpranmışsa emin ol fark ediceksin ben kullanan biri olarak söylüyorum 3. denemem ve fark etmeye başladı saçlarım öyle kötüydü ki aşırı boya maşa düzleştirici birde açtım saçımı böyle tiftik tiftik olmuştu ben bunu ve barcelino yağını kullandım ama bunu kullanmaya başlayınca çok daha hızlı düzeldi hatta arkadaşım bugün saçlarına ne yaptıysan çok işe yaramış dedi kestirdim falan sandı uçlarını düzelmiş görünce çok mutlu oldum :) her türlü kuaför malzemisini o handan al şampuanına kadar çok uygun .. Rica ederim ne demeek :54::16:

Canım eğer saçların yıpranmışsa emin ol fark ediceksin ben kullanan biri olarak söylüyorum 3. denemem ve fark etmeye başladı saçlarım öyle kötüydü ki aşırı boya maşa düzleştirici birde açtım saçımı böyle tiftik tiftik olmuştu ben bunu ve barcelino yağını kullandım ama bunu kullanmaya başlayınca çok daha hızlı düzeldi hatta arkadaşım bugün saçlarına ne yaptıysan çok işe yaramış dedi kestirdim falan sandı uçlarını düzelmiş görünce çok mutlu oldum :) her türlü kuaför malzemisini o handan al şampuanına kadar çok uygun .. Rica ederim ne demeek :54::16:
hergün eminönüne gidiyorum mecburen zaten, en kısa zamanda almaya çalışıcam:) saçlarım aslında sağlıklı çünkü uzun saçlarımı küt kestirmiştim geçen sene, şuan sağlıklı bi şekilde uzatmaya çalışıyorum o yüzden faydalı ürünler kullanmaya çalışıyorum, barcelinoyu da uzun süredir kullanıyorum zaten:)

saçlarım çok kötü yaa:25:seyrek kısa toka bile tutmuyo yaa bir bayanı gösteren saçtır herkezin çok gür saçları varrr kendime hiç güvenim yook napıcam ben :18:

saçlarım çok kötü yaa:25:seyrek kısa toka bile tutmuyo yaa bir bayanı gösteren saçtır herkezin çok gür saçları varrr kendime hiç güvenim yook napıcam ben :18:
kısa saçlar için de güzel modeller var mesela bob modeli var bu aralar çok moda, hem kısa saç insanı daha modern gösterir, uzatana kadar güzel bi model bulabilirsin bu arada uzatma çalışmalarına da başlarsın:) daha önce de yazmıştım sinamekili kürü tavsiye ederim ve ayrıca sarımsaklı şampuan kullan gürleştiğini göreceksin :71:

yorumun için çok teşekkür edrim ama saçım o kadar az ki omuzlarımı az geçiyor ama hiç güzel durmuyo yaa:43:

yorumun için çok teşekkür edrim ama saçım o kadar az ki omuzlarımı az geçiyor ama hiç güzel durmuyo yaa:43:

tatlım öyle düşünme kısa saçlar içinde güzel modeller var benim arkadaşım dün kesitrmiş arka kısa ön uzun çok güzel durmuş bayıldım ben. sen uzamasından ziyade bakım yapmayı düşün şimdi sadece inan o zaman uzuyor ama kendini kısa diye şartlandırırsan uzamaz inan beyinde bitiyor herşey. Benim kuzenim geldi bir baktım saçları belinde hiç kuaföre gitmemiş kırılsa bile uzamış kendi kendine yani kırıkları aldırmadan uzamıyor hikaye zaten kırık diye gidiyorsun katlediyorlar.

Back