Ya kızlar saçım acayip kabarıyor, kısa bir süre önce saçlarım dökülmüştü şimdi yeni kısa kısa saçlar çıktı ama biraz uzadı yani en kısası 5 cm ayrıca saçlarım çok boyalı ve oryal gördü 2kez, çok kırıldığı için sütyen kopçasının 3 parmak altındaki saçlarımı omzumda kestirdim, hem de düz kesim. Şimdi ne yapayım bilmiyorum acaip kabarıyor ve şekil almıyor sürekli maskesini zeytinyağını uygulamama rağmen. Nerde yanlış yapıyorum
şu durumdan sonra artık saçınıza hiç ısı uygulamamanız lazım tabi boyaymış bilmemneymiş onlar da yok. örün mesela kabarıyorsa topuz yapın. bakıma ara vermeyin besleyin gitsin saçları birkaç aya toparlayacaktır
nerde yanlış var bilemem ama benim saçımda çok kabarıyordu. swarzkopf tam yazamadım adını ama mucizevi yağ yazan bir saç ürünü kullandım. Saçları çok kabarmıyor ve daha iyi eskiye göre. Üzerinde extra ordinary oil yazıyor du.
şu durumdan sonra artık saçınıza hiç ısı uygulamamanız lazım tabi boyaymış bilmemneymiş onlar da yok. örün mesela kabarıyorsa topuz yapın. bakıma ara vermeyin besleyin gitsin saçları birkaç aya toparlayacaktır
nerde yanlış var bilemem ama benim saçımda çok kabarıyordu. swarzkopf tam yazamadım adını ama mucizevi yağ yazan bir saç ürünü kullandım. Saçları çok kabarmıyor ve daha iyi eskiye göre. Üzerinde extra ordinary oil yazıyor du.
Kan değerlerinize de baktırın,çok önemli bi faktör
Benim belime kadar uzundu saçlarım,çokta güzeldi hakkaten.aonra yoğun stresli bi döneme girdim,saçlarım inanılmaz döküldü.ucundan aldırdım sürekli,dökülmeye dewam etti.ama sizinki gibi yeni saçlar çıkıyodu.onlar olmasa kel kalırmışsın dedi kuaför sonra omuzlarımda kestirip hepsinin uzamasını bekledim
Özgüvenim yerle bir oldu o dönem.tabi bende kansızlık vardı,streste vardı
Şimdilerde iyi şükür
Canım kızımda yavaş uzama sorunu vardı, ben de de bir ara sinir bozacak kadar yoğun saç dökülmesi olmuştu, Aynen sizin gibi kızım da 2-3 defa balyaj ombre derken saçları da yıprandı ve küstü hiç uzamıyordu. Kızımın kullandığı doğal keratin dip bakım yağı ilgimi çekti ve bende ara ara kullandım. Yani dökülmeme çare için kullandım, çok şükür kızıma da fayda verdi benım dökülmeme de cok fayda verdi. Şimdi ben satın alıyorum kızım benımkınden çörekleniyor.))))