- Konu Sahibi pasaklikralice
-
şöyle cevaplayayım umarım yardımcı olurum. yaptığımız,uyguladığımız her saç bakım bir süre sonra saçta alışkanlık yaratabilir ve bu sebeple eskisi gibi etkili olmamaya başlayabilir. bu sebeple 8-9 haftalık bakımlardan sonra 2 hafta ara verip tekrar başlıyoruz. hatta bu aralarda uzama hızı da çoğu kişide artıyor. sonra tekrar bakım yapmaya devam ediyoruz.
umarım uzar tatlım :) ayrıca saçı genelde bayağı yumuşatıyor :87: canım bu sfer düzenli kullan 2-3 hafta uyguladktan snr çok sıkılmıştım bırakmayı düşündüm ama bırakmadm iyiki bırakmamışım düzenli yapmışım diyorum şuan1 ayın sonunda farkı göreceğinden eminim :97:
umarım uzar tatlım :) ayrıca saçı genelde bayağı yumuşatıyor :87: canım bu sfer düzenli kullan 2-3 hafta uyguladktan snr çok sıkılmıştım bırakmayı düşündüm ama bırakmadm iyiki bırakmamışım düzenli yapmışım diyorum şuan1 ayın sonunda farkı göreceğinden eminim :97:
insllh canimgerci uzunlarda ben belime kadar istiyorum insllh kavusurum belimdeki saclarima evet ilk yaptigimda yumusacik olmuslardi dün yaptim simdide yumusaciklar bide sarimsakli sampuanla yikadim koku felan yok suan canim ne güzel düzenli yapmisin bende düzenli yapmayi düsünüyorum insllh yapabilirim bu sefer, hafatada bi defa uygulamayi düsünüyorum ben sen kac defa uyguluyorsun??? bide canim ne kadar bi uzama oldu sende???
evet turp bende yapıcam yazın yapmayı düşünüyodum nisanda falan başlarım heralde o yüzden bende turpları alıp dondurayım bari :26: bende çok merak ettim ne kadar uzama oldu sinameki yaramadı tupuda düzenli yapmak gerek sanırım 2 günde bir.çok hasta oldum bu ara yapamıyorum sinamekiyi bırakıp ona başlayacağım sanırım
ben 1 ay yaptım dayanamadım bıraktım uff..saclarım sarıydı yeşillendi uçları
Canım benim saçlarım belime yakındı ama malesef yandığı için omuzlarımın braz üstiünde kestirmek zorumda kaldım13 şubatta başladım 7 cm lik bir uzama var :81: iki günde bir yaptım halada öyle yani haftada 3-4 defa biraz yrucu bir iş ama sonuca değer tabi herkeste aynı şekilde etki yapmıyor galiba mesela bir arkadaşta benden daha etkili oldu bazısında daha az etki yapıyr ama inş. seninki daha çabuk uzar :)
canim cok güzel uzamis saclarin tabi bu birazda sabir isi tebrik ediyorum seniben haftada 3-4 yapamam ama en azindan 1-2 kere yapmayi düsünüyorum insllh yapabilirimde... tabi canim kisiden kisiye fark edebilir bakalim bende nasil bi etki olacak canim sen kokusuna karsi biseyler yapiyormusun:26: ben kaynatirken bir iki defne yapragi koyuyorum ve ev hic kokmuyor ilk yaptigimda ev baya bi kokmustuda bende böyle bi cözüm buldum fakat etkisi azalirmi aceba defne yapragi koydugum icin:44: bi fikrin var mi canim senin:26:
teşekürler tatlıminş. güzel bir etki olur sendede birde saçlar insana küsüyor çok yıpratınca(düzleştirici vb.) o yüzden saç şekillendirici kullanmayıda biraz azaltırsan etki daha iyi olur kokusuna karşı birşey yapmadım zaten haftada 3-4 kez yapınca alıştım artık sorun olmuyor pek :118: hayır etkisinin azalıcağını sanmıyorum cnm ama koku için birşey bulursam hemen söylerim sen hiç merak etme
canim benim düzlestirici ile pek aram yoktur yani cok kullanmam arada cok nadir yanisaclarim düz benim sadece kabarma oluyor arada eserse ve uzadigini hissedersem daha uzun görünmeleri icin düzlestiriyorum zaten bi kere üzerinden gecmem yeterli oluyor o yönden saclarim küsmezler insllh:26: canim tamam sende defne yapragi at koku felan olmuyor etkisi azalir diye endiseliydim biraz ama sende azaltmaz diyorsun iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?