Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım çok geç uzuyor (resimli)

blocaa

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2012
65
0
16
Eskişehir
Arkadaşlar saçlarım için neredeyse herşeyi yaptım hiçbirinin faydası olmadı ekimde kestirdim en son şimdi hala aynı boyda. akışına bıraktım artık bioblas şampuanını kullanıyorum düzleştiricide haftada 1-2 kez kullanıyorum sadece önlerini düzleştiriyorum. Baya geç uzuyor saçlarım ne yapabilirim ://

Eklentiler

• $dgfff.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 491
Son düzenleme:
Saç uzaması için 3 şey önerebilirim:

1) Sinameki kürü -->Kesinlikle uzatıyor. Benim 2 yıldır hiç uzamayan saçlarım bu kürle uzamaya başlamıştı :))
2) Barcelino Saç Bakım yağı --> Bunu da sinameki kürü ile birlikte kullanıyorum. Haftanın bir günü sinameki bir günü barcelino Faydası var.
3) Eğer saçların kuru ise supergro saç bakım yağı. Saçların yağlı ise bu biraz yağlandırma yapabiliyor o zaman da az sürersin olmazsa. Bunu düzenli kullanmadım ama etkisi oluyordur mutlaka çünkü baya yağlı bir şey :)) Yağ saçları güzel uzatıyor.

Bir de bioblas ya da bioxcin sampuanlarını öneririm zaten ikisi de aynı firmanın. Bir de saçlarını fazla düzleştirme saça zararlı,
saç bakım yapıldığında ona iyi bakıldığında daha çabuk uzuyor.

saçlarının uçları kırık gözüküyo ondan uzamıyodur kırıklarını azaltacak şeyler dene mesela düzleştirici kullanıyosan çok sık kullanma saçına zeytinyağı maskesi yap ve tararken dikkat et kırılmamasına özen göster tatlım benden bu kadar

bu boy saçlar çok geç uzuyor kaç kere dikkat ettim boyunda boyundan biraz aşagıda bu boydaki saçlar malesef zor uzuyor çnkü daha çk yıpranıyor uclardan sürekli kırılıyor uzasa da dipten , uçlardan kırılıp kopuyor hele birde kuru ise ve üzerine de düzleştirici kullanıyorsan zor. biraz sabret kestrme de kestirirsen daha da zorlaştrrsın.
sinmeki kürünü kullanmadım düşünüyorum kullanmayı ama şuan şampuanıma 1 2 kapak(şampuanın mıktarına göre) terebentin koyuyorum. ayda 1 cm ve bikç mm düzenli uzatıyor.bnm saçlarım önceden çok uzundu belimdeydi. ama açtrdım çok yıprandı uçlar lastik gbi oldu o kısımlar gtsn diye kestrdm bol bol kuaförde ara makası attırdım malesef kuaför kurbanı oldu ara makası atarken çok diplerden başladı tepemde kahkül boyunda saçlar oluştu. zar zor uzuyor o boydayken kırılıyor sürekli.

Selam canim ben bu sinameki kurunu yapdim saclarimi dokdu. Ben azeriyim sinameki bizde sanirim sena cayidi. Bemiksdi. Badem yaqidi aynidi yapdim ama dokdu saclarimi bawqa ne yapayim?(((

Selam canim ben bu sinameki kurunu yapdim saclarimi dokdu. Ben azeriyim sinameki bizde sanirim sena cayidi. Bemiksdi. Badem yaqidi aynidi yapdim ama dokdu saclarimi bawqa ne yapayim?(((

canım ilk yaptıgında ölü saçları atar ve bidahaki yapışında o dökülme azalır ve 3.de düzene girdiği gibi durur dökülme yani ilk etapta olması çok normal.bende haftanın bir günü sinemakiyi kaynatıp bemix evigen bepanten ampulleri yılan yağı hint yağı badem yağı ve bemixin kokusunu alsın diiye lavanta yağı koyuyorum. 3 gün sonrada barcelona yağı sürüp 4 saat felan bekletiyorum.normalde 2 ayda belki 1 cm uzayan saçım ayda 3 cm uzamaya başladı.sadece bir buçuk ay yaptım ensemdeki saçlarım omzuma kadar geldi.biraz dinlenmeye alıyım dedim 1 ay dinlendirdim baktımki uzaması yine durdu bu ay bidaha başladım hatta şuan barcelino war şuan saçlarımda hatta gereği warmı bilmiyorum söyliiğim dedim barcelinoyu sürdükten sonra üstne bide erkeklerin bioxin fıs fıslı serumu war onu sıkıyorum 4 5 noktaya iyice yedirip bekliyorum birazdan yıkıcam.memnunum bunlar hafta da 2 gün yapıldığında 1 ay sonra baya boy atmış olarak buluyorsunuz.düzenli yaptıktan sonra net uzatıyo yani.ben yaptım hiç uzamadı diye bişey yok diyeninide de duymadımda şimdiye kadar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…