S st28 Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2014 2 0 1 İstanbul 6 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi st28 #1 Kizlar saclarimi boyadım ve ondan sonra inanilmaz derece de döküldü. Artik canimi sikmaya başladı bu durum yaptiginiz veya onerebilceginiz neler var ( Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar saclarimi boyadım ve ondan sonra inanilmaz derece de döküldü. Artik canimi sikmaya başladı bu durum yaptiginiz veya onerebilceginiz neler var ( Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
KJH Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2014 435 88 73 İstanbul 6 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi st28 #2 st28 .!.: Kizlar saclarimi boyadım ve ondan sonra inanilmaz derece de döküldü. Artik canimi sikmaya başladı bu durum yaptiginiz veya onerebilceginiz neler var ( Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... cnm bnmde çok dökülüyordu marketten komili sızma zeytinyağı aldım yani iyi ve sızma bi zeytnyagıyla saçlarının dibine sür masaj yap 3 4 saat en az beklet sonta banyo yap dökülmeesi gerçekten azalıyor farkedilir derecedde yani
st28 .!.: Kizlar saclarimi boyadım ve ondan sonra inanilmaz derece de döküldü. Artik canimi sikmaya başladı bu durum yaptiginiz veya onerebilceginiz neler var ( Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... cnm bnmde çok dökülüyordu marketten komili sızma zeytinyağı aldım yani iyi ve sızma bi zeytnyagıyla saçlarının dibine sür masaj yap 3 4 saat en az beklet sonta banyo yap dökülmeesi gerçekten azalıyor farkedilir derecedde yani