- Konu Sahibi shok_sheker_shey
-
yok fazla değil ben hep o kadar bekletiyorum.. 3 haftadır uyguluyorum ve 2 cm uzadı5 saat fazla değilmi :S
yok fazla değil ben hep o kadar bekletiyorum.. 3 haftadır uyguluyorum ve 2 cm uzadı
hmmm çok iyiymiş maşallah :) benimkilerde dökülmese uzaması okadarda dert deıl artk bıktmmm
benim saçlarım her banyoda avuç avuç dökülüyodu ilk yaptığımda çok şaşırdım en fazla 30 tel falan döküldü.. yerler yatağım her yere saçlarım dökülürdü annem çok şikayetçiydi ama şimdi hiç dökülmüyo diyebilirim.. sende kullan çok memnun kalcaksın
yapıcam en kısa zamanda sonuçlarımı yazarm :)) Teşekkürler buarada
rica ederim canımsonuçlarını bekliyorum umarım benim gibi memnun kalırsın :)
eveeet kızlar yaptım ve gayet memnun kaldım ilk yaptıgımda dedğin gibi 5 saat beklettım yıkanırken bile dokulmesınde bi değişim oldu hala devam ediyorum çokteşekkür ederım ben bunu artık süreklı yaparım
Saçlarım her yıkamada avuç avuç dökülürdü bu maskeyi yaptım ve ilk denemede işe yaradı.
1 adet bepantene ampul
1 adet evigen ampul
1 tatlı kaşığı (tatlı) badem yağı
hepsini karıştırıp saç diplerine iyice sürün ve 5 saat saçınızda bekletip yıkayın. Farkı görceksiniz
bana yağlı bakımlar iyi gelmiyor saç derimi tıkıyor nefes alamıyor gibi hissediyorum zaten önceden kremli şampuan kullanıodum bu sebepten dökülmeye başlamıştı
sonra bebek şampuanına geçtim ve badem yağı katmadan sadece saç diplerime evigen ve bemiks sürdüm ve bekletebildiğim kadar beklettim zaten saç emiyor
sabah sürdüm akşam duş aldım mesela ya da gece sürdüm ertesi gün duş aldım vs gibi
ve gerçekten saçlarım toparlandı minik minik saçlar fışkırdı resmen
buna bir 3 ay kadar devam ettim
sonra da çok nadir bikaç ayda bir yaptım
şuan hiç yapmıyorum ama saçlarım toparladı o dökülenler geri geldi. 2 sene kadar geçti o dökülmeden ve saç sayım 2 katına çıktı resmen. benim saçım fare kuyruğu gibiydi.
uzatma konusunda yorum yapamıcam benim saçım zaten fazla hızlı uzuyor 2 ayda bir 10 cm e yakın kesiyorum artık kuaföre gitmekten canım çıktı ondan kendim kesmeye başladım
sanırım bıraksam topuklarıma gelicek
tatlım bunu ne kadar sıklıkta yapıyoruz
bana yağlı bakımlar iyi gelmiyor saç derimi tıkıyor nefes alamıyor gibi hissediyorum zaten önceden kremli şampuan kullanıodum bu sebepten dökülmeye başlamıştı
sonra bebek şampuanına geçtim ve badem yağı katmadan sadece saç diplerime evigen ve bemiks sürdüm ve bekletebildiğim kadar beklettim zaten saç emiyor
sabah sürdüm akşam duş aldım mesela ya da gece sürdüm ertesi gün duş aldım vs gibi
ve gerçekten saçlarım toparlandı minik minik saçlar fışkırdı resmen
buna bir 3 ay kadar devam ettim
sonra da çok nadir bikaç ayda bir yaptım
şuan hiç yapmıyorum ama saçlarım toparladı o dökülenler geri geldi. 2 sene kadar geçti o dökülmeden ve saç sayım 2 katına çıktı resmen. benim saçım fare kuyruğu gibiydi.
uzatma konusunda yorum yapamıcam benim saçım zaten fazla hızlı uzuyor 2 ayda bir 10 cm e yakın kesiyorum artık kuaföre gitmekten canım çıktı ondan kendim kesmeye başladım
sanırım bıraksam topuklarıma gelicek
ben daha önce hiç kullanmadım nasıl koktuğunu bilmiyorum ama kullanan arkadaşlarım çok kötü olduğunu söylediler.. geçenlere forumda birisini içine bi kaç damla lavanta yağı koyarsam güzel kokacağını söylemişti.. ben şurupların kokusundan nefret ederdimsanırım bi 2 ay yaptım ben. çok kesin söyleyemiyorum 1 sene geçti üstünden.
ayrıca bence bemiksin kokusu kötü değil. vitamin şuruplar var ya küçükken içirirlerdi öyle geliyor bana hoşuma bile gidiyor.
benim saçlarım her banyoda avuç avuç dökülüyodu ilk yaptığımda çok şaşırdım en fazla 30 tel falan döküldü.. yerler yatağım her yere saçlarım dökülürdü annem çok şikayetçiydi ama şimdi hiç dökülmüyo diyebilirim.. sende kullan çok memnun kalcaksın
evet canım dene faydası ilk seferde görceksinbnmde çok fazla dökülüyo ya bnde deniyim bunu hemde uzatıomuş hımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?