Doğal Saç Bakım Kürleri Saçlarım çok dökülüyo diye üzülüyosan işte çözüm burada!!!!

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

shok_sheker_shey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2011
108
0
46
İstanbul
Saçlarım her yıkamada avuç avuç dökülürdü bu maskeyi yaptım ve ilk denemede işe yaradı.
1 adet bepantene ampul
1 adet evigen ampul
1 tatlı kaşığı (tatlı) badem yağı
hepsini karıştırıp saç diplerine iyice sürün ve 5 saat saçınızda bekletip yıkayın. Farkı görceksiniz

Son düzenleme:
hmmm çok iyiymiş maşallah :) benimkilerde dökülmese uzaması okadarda dert deıl artk bıktmmm

benim saçlarım her banyoda avuç avuç dökülüyodu ilk yaptığımda çok şaşırdım en fazla 30 tel falan döküldü.. yerler yatağım her yere saçlarım dökülürdü annem çok şikayetçiydi ama şimdi hiç dökülmüyo diyebilirim.. sende kullan çok memnun kalcaksın

bunuda denemişliğim var ben dökülmede fayda görmedim ama saçı yumuşatıyor parlatıyor buna garanti verebilirim..
ama dökülmem devam..

yapıcam en kısa zamanda sonuçlarımı yazarm :)) Teşekkürler buarada

canım çok sevindim memnun kalmana devam et ben 1 aydır yapıyorum saçlarım 3 cm uzadı çok mutluyum..

bana yağlı bakımlar iyi gelmiyor saç derimi tıkıyor nefes alamıyor gibi hissediyorum zaten önceden kremli şampuan kullanıodum bu sebepten dökülmeye başlamıştı
sonra bebek şampuanına geçtim ve badem yağı katmadan sadece saç diplerime evigen ve bemiks sürdüm ve bekletebildiğim kadar beklettim zaten saç emiyor
sabah sürdüm akşam duş aldım mesela ya da gece sürdüm ertesi gün duş aldım vs gibi
ve gerçekten saçlarım toparlandı minik minik saçlar fışkırdı resmen
buna bir 3 ay kadar devam ettim
sonra da çok nadir bikaç ayda bir yaptım
şuan hiç yapmıyorum ama saçlarım toparladı o dökülenler geri geldi. 2 sene kadar geçti o dökülmeden ve saç sayım 2 katına çıktı resmen. benim saçım fare kuyruğu gibiydi.
uzatma konusunda yorum yapamıcam benim saçım zaten fazla hızlı uzuyor 2 ayda bir 10 cm e yakın kesiyorum artık kuaföre gitmekten canım çıktı ondan kendim kesmeye başladım
sanırım bıraksam topuklarıma gelicek

tatlım bunu ne kadar sıklıkta yapıyoruz

tatlım sen ne kadar sürede yaptın

aslında ben bemiks kullanmak istiyorum ama çok kötü koktuğunu ve kokunun yıkadıktan sonrada gitmediğini söylüyolar

sanırım bi 2 ay yaptım ben. çok kesin söyleyemiyorum 1 sene geçti üstünden.
ayrıca bence bemiksin kokusu kötü değil. vitamin şuruplar var ya küçükken içirirlerdi öyle geliyor bana hoşuma bile gidiyor.

ben daha önce hiç kullanmadım nasıl koktuğunu bilmiyorum ama kullanan arkadaşlarım çok kötü olduğunu söylediler.. geçenlere forumda birisini içine bi kaç damla lavanta yağı koyarsam güzel kokacağını söylemişti.. ben şurupların kokusundan nefret ederdim

bnmde çok fazla dökülüyo ya bnde deniyim bunu hemde uzatıomuş hımm

benimde aşırı dökülüyordu bakıma almaya karar verdim gittim 10 cm kestirdim ve bu karışımın içine bişeyler daha kattım sürdüm saçıma 1 saat beklettim 10 gündür falanda burda bi arkadaşın dediği karanfilli suyu kullanıyorum saç dökülmem bir anda kesildi hangisi iyi geldi bilmiyorum ama görüntüsü bile canlandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…