• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım çok cansız güzel bakımlı bayanlar buraya baksın

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mutlumuyuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2011
54
0
46
Adana
arkadaslar saclarım okadar cansızki ve cok ince uzar uzamaz uçları çatal çatal oluyr zaten incecik sacım var fön bile tutmuyor bademyagı gibi karışımlar kullandm işe yaramadı hangi şampuan kullanayımbana yardım edin yakında kel kalcam :(

slm benimde saçlarım uzamıyordu dökülüyordu ve cansızdı ben facebook ta harems ottoman sitesinden görüp tavsiye üzerine saç bakım yağı ve sarımsak özlü şampuanını aldım inanın çok memnun kaldım herkesede tavsiye ediyorum.saç dökülmem durdu önlerden yeni saçlarım bile çıktı gören herkes çok şaşırıyor şimdi saçlarımı.Deneyin sizde memnun kalacaksınız.

Canim benimde oyleydi inan duzlestiriciymis fonmus bunlara tam 2 yildir hic dokunmuyorum uar boyle hani ensedeki saclar yumusacik olur ya islem pek gormedigi icin oyle oldu birde doa kozmetikten alisveris yapmistin keratinli sac bakim maskesi hediye etmisti o da iyi geldi karanfil suyuda parlatiyor

bende harems argan yağlı yoğun saç dökülmesi şampuanını ve argan yağını aldım kuaförümde uyguluyorum oldukça memnununm :)

arkadaslar saclarım okadar cansızki ve cok ince uzar uzamaz uçları çatal çatal oluyr zaten incecik sacım var fön bile tutmuyor bademyagı gibi karışımlar kullandm işe yaramadı hangi şampuan kullanayımbana yardım edin yakında kel kalcam :(
sadece fas’ın güneybatı bölgesinde yetişen ağacın çekirdeğinin yağıdır.faslı berberi kadınlar tarafından zahmetli çalışmalar sonucu elde edilmektedir..

argan yağının cilt için faydaları:.
1- kırışıklıkları azaltarak cildinizin sıklaşmasını sağlar..
2- sivilce tedavisinde oldukça etkilidir..
3- cildinizin yumuşamasına yardımcı olur..
4-güneş(uhv zararlı ışınları), sigara, stres, çevre kirliliğinin olumsuz etkilerini ortadan kaldırarak hücrelerin yenilenmesini sağlayarak cildinizi canlandırır..
5- ciltteki tahriş ve iltihaplanmayı azaltabilir.
6- göz altı kırışıklıklarında etkilidir..
7- hamilelik çatlaklarının önenmesinde faydalıdır..
8- hem kuru hem de yağlı ciltler için kullanıma uygundur..
argan yağının saç için faydaları.
1- yıpranmış ve donuklaşmış saçlarda parlaklık sağlar..
2- saç kırıklarının oluşmasını önler..
3- saçları besler..
argan yağının tırnak için faydaları:.
1- kırılgan tırnak yapısını güçlendirir.
Ben Fastan kendim Argan yağı getiriyorum oradaki arkadaşlarımı ziyarete gittikçe ve burda kendi arkadaşlarıma satıyorum.Eğer isterseniz siz de alıp deneyebilirsiniz faydasını göreceğinize eminim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
slm benimde saçlarım uzamıyordu dökülüyordu ve cansızdı ben facebook ta harems ottoman sitesinden görüp tavsiye üzerine saç bakım yağı ve sarımsak özlü şampuanını aldım inanın çok memnun kaldım herkesede tavsiye ediyorum.saç dökülmem durdu önlerden yeni saçlarım bile çıktı gören herkes çok şaşırıyor şimdi saçlarımı.Deneyin sizde memnun kalacaksınız.
Argan yağını denemenizi öneririm.Memnun kalacaksınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back