Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok çabuk yağlanıyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Jaglever

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
6
0
26
Kızlar sanırım uzun süredir saçlarımı her gün yıkadığım için saçlarım her gün yağlanmaya başladı ne yapmam lazım ?

Yazın hergün yıkanmaktan kışa geçince bende aynı problemi çekiyorum. O yüzden yaz bittiğinde hergün yerine iki güne çıkarıyorum saçımı yıkamayı, yağlı gözüküyor gibi hissediyorsam tarağa bebe pudrası döküp tarıyorum, (ya da elimle direk az az sürüyorum ). Pudra hem yağı alıyor (Fazla dökme beyaz beyaz olur :) ) hemde günü kurtarıyor. :)) Atıyorum pazartesi yıkadın salı yağlı gibi gözüküyorsa pudrala çarşamba yıka, bir süre sonra düzene giriyor. Azıcık sabır et yıkama aralığının süresini arttır, düzene girer bir süre sonra

Yazın hergün yıkanmaktan kışa geçince bende aynı problemi çekiyorum. O yüzden yaz bittiğinde hergün yerine iki güne çıkarıyorum saçımı yıkamayı, yağlı gözüküyor gibi hissediyorsam tarağa bebe pudrası döküp tarıyorum, (ya da elimle direk az az sürüyorum ). Pudra hem yağı alıyor (Fazla dökme beyaz beyaz olur :) ) hemde günü kurtarıyor. :)) Atıyorum pazartesi yıkadın salı yağlı gibi gözüküyorsa pudrala çarşamba yıka, bir süre sonra düzene giriyor. Azıcık sabır et yıkama aralığının süresini arttır, düzene girer bir süre sonra
Teşekkür ederim cevabın için deneyeceğim :)

defne sabunu kullandınız mı hiç ? ben bir süre kullandım baya faydasını gördüm. ama uzun süre kullanmayın saçlarınız eski düzenine döndüğünde bırakın,uzun kullanımlarda saç derisini kurutabiliyor. bir de saçlarınız boyalıysa kullandığınız süre içinde uçlarına mutlaka bakım yapın kırılmaması ve kurumaması için.

X