Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çaresizliğim ve kızım😔

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Sıksık bu dert için buraya bakarım sizin yazdıklarınızı aynen yaşadım yaşıyorum.annemin de tüm kafada en çok önde saç kaybı oldu.ince telli seyrek olması maalesef iyice durumu kötü yapıyor.inş kızım da olmaz.son 2 yıldır iyice azldı ben bi çare bulamadım ne tahliller ne ilaçlar yok maalesef daha 34 yaşındayım ne olacak bilmiyorum.sürekli düşünüyorum insanların merakı ve sorması bu yaşa kadar iyice mahvetti beni.hele kuaföre gitmek işkence.üzgünüm çok

Ozon dan korkacağınız hiçbirşey yok
Kimyasal değil, vücudun etki etmediği tek noktası yok, bunların tamamı da olumlu etkiler
Amcam kanserdi, kemoterapi gördü ve hiç saçı kalmadı, kanserden kurtulamadı, yıllarca mücadele etti kafasında tek tel saç olmadan, en son yoğun bakımda başında Fatiha okurken dr olan oğlu nasıl olsa bu noktadan dönüşü yok diyip gerekli izinleri alıp ozon terapisi uyguladı, bir hafta sonra yoğun bakımdan çıktı, sırma gibi saçlarıyla torununun düğününde göbek attı, tüm dr lar profesörler hayret etti, hala yaşıyor, yüzü botokslu gibi kırışığı buruşuğu kalmadı adamın, ilaçları kesti doktorlar….hala ozon terapisi uyguluyor oğlu
Ozon denen şey ne biliyor musunuz, hani seher vakti hava mis gibi kokar yada yağmurdan sonraki o muhteşem koku varya işte o ozon
Araştırın, saç dökülmesi, kellik, kadınsal hastalıklar, kısırlık, cilt problemleri, yaşlılık kırışıklıkları, alerjik hastalıklar, dolaşım hastalıkları.:………………………fayda etmediği birşey bulamadım ben

İnsan saçla mücadele ederken zaten çok yıpranıyor.. Birde insanların eleştirileri yada sanki düzelmiş gibi aaa saçın eskiye göre daha iyi gibi sahte övgüleri.. Çok zor gerçekten.. Allah tüm saç için zor zamanlar yaşayan herkese gür saçlar nasip etsin

Sıksık bu dert için buraya bakarım sizin yazdıklarınızı aynen yaşadım yaşıyorum.annemin de tüm kafada en çok önde saç kaybı oldu.ince telli seyrek olması maalesef iyice durumu kötü yapıyor.inş kızım da olmaz.son 2 yıldır iyice azldı ben bi çare bulamadım ne tahliller ne ilaçlar yok maalesef daha 34 yaşındayım ne olacak bilmiyorum.sürekli düşünüyorum insanların merakı ve sorması bu yaşa kadar iyice mahvetti beni.hele kuaföre gitmek işkence.üzgünüm çok
inş sizin ve kızınız için olur ama benim gürleşmeyeceği kesin artık yıkama tarama da kurutmada 20 20 saç dökülüyor zaten azdı en azından bi 10 yıl böyle idare etsin diyorum yaşlanınca o kadar takmam belki ben 20 li yaşlarda minoksilden iyi sonuç almıştım aklınızda olsun

Ekim tarzı bi şey yapma imkanı varsa o tarz bi şey yaptırabilseniz çok güzel olur

Ekim tarzı bi şey yapma imkanı varsa o tarz bi şey yaptırabilseniz çok güzel olur
Ekim bana olmuyor.. Kel bölge olması gerekiyormuş.. Kel olan bölgelere ense kökünden alıp Ekim yapıyorlar.. Benim ensemde saçım az ve kellik yok genel anlamda seyreklik var

merhaba. öncelikle geçmiş olsun diyorum. Ben de aynı dertten müzdaribim ve sizi çok iyi anlıyorum.
Ay takvimine göre kesim yapacağınızı söylemiştiniz. yaptınız mı? Saçınızda bir farklılık gözlemlediniz mi acaba?

Çok teşekkür ederim.. Ay takvimine göre aslan burcunda 2 kere kesim yaptım.. Şimdilik bir değişiklik yok.. 3. Kesim tarihini bekliyorum.. Eğer 3. Dende fayda görmezsem koç burcu kesim günlerine başlamayı düşünüyorum.. Birde onu denerim zararı yok nasıl olsa.. Bu arada cildiyeye gittim.. Remolent serum biotin ve minoxil kırmızı kullanıyorum.. En az 6 ay kullanmalısın dedi Dr bakalım sonucu burdada paylaşırım tabi olumlu olursa.. Birde çiriş otu duydum saç çıkarıyor diye onuda internetten sipariş verdim bakalım ne olcak.. Ufacık fayda bile görsem mutlaka burdada paylaşırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…