• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri saçlarım boyadan yandı yardım lütfen :(

lavinya91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
40
0
36
Edirne
arkadaşlar saçlarım bundan bir kaç gün öncesine kadar koyu kahveden kumrala dönmeye çalışırken yandı ve lastik gibi oldu. upuzun güzel gür saçlarımı kısacık kestirmek zorunda kaldım ve hala ona rağmen tepemde yanıklar kaldı,napıcağmı bilmiorum tepedeki yanıkları nasıl kestirebilirim ki hem artık saçlarımı kestirmek istemiyorum tavsiye edebileceğğiniz bi bakım ürünü yada bitkisel bi kür varsa yardım lütfe psikolojim bozuldu sınavlarım var ve çalışamıyorum gerçekten evden çıkasım gelmiyo eski halimi çok özlüyorum

aynı durumu bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum.geçen sene ağustos ayında saçlarım siyahtan sarıya dönerken yanmıştı hala kestire kestire uçlarında yanıklar kaldı.bunu tam anlamıyla düzeltebilecek birşey bence yok.ben zeytin yağı badem yağı sürekli bakım yaptım bunun yanında bi çok saç maskeleri ama kestirmekten başka birşey düzeltmedi.sabır etmen lazım canım bu arada düzleştirici maşa vs. yapmamalısın bence çok zor bir durum eski resimlerime bakıp bakıp aglıyorum hala ben:(

aynen bende keşke boyatmasaydım diye kendimi yiyip bitirdim saçlarım zaten omuz hizzamda ve diplerden başlıo yanıklar daha ne kadar kestiriim erkek gibi kalmak istemiorum kuafore sordum keratin uygulaması yaparız dedi inş işe yarar:( yoksa gerçekten hayat zindan oldu bana

Kerastase Kerastase Nutritive Serum Nutri-Sculpt Lustrous Repair ( Dam. & Sen. Hair) 30ml/1oz
Besleyici Serum Besleyen - Şekillendiren Parlaklaştıran Onarım ( Hasarlı ve Hassas Saçlar ) 30ml/1oz
Marka: Kerastase

Ürün Açıklaması
Yağsz, şeffaf olan bu jel, çözülebilir mikro-film ile saçları örter.
Saç yüzeyindeki kusurları olağanüstü bir şekilde dengeler.
Uzun süreli koruma ve geliştirilmiş direnç sağlar.
Saçları anında onarır ve pürüzsüz, kökten uca parlak yapar.
Hasarlı ve hassas saçlar için uygundur.
Kullanım Şekli: Bir kaç damla serumu parmak uçlarına damlatın ve saçların içlerine doğru yavaşça yedirin.

ben bu serumumu yeni kullanmaya başladım bir ay önce saçlarım siyahtan açıldı ve saçım saman gibi olmuştu şimdi yumuşacık hiç açılmamış gibi duruyo fiyatı 100 lira civarı ama değiyor ilk kullanımda saçları onarıp yumuşacık yapıyor kerastasın şampuanlarını da kullanmıştım onlardan pek memnun kalmadım ama bu serum vazgeçilmezim oldu saç kremi bile kullanmıyorum tek başına saçı yumuşacık yapıyor

çok teşekkür ederim ilaç gibi geldi bu cevap valla. peki bu serum ıslak saçamı uygulanacak kuru saça mı? bunuda belirtirseniz çok sevinirimm

niye saçlarınızı kestirirken gür saçlılara uyguladıkları ara makastı sanırım onu uygulatmadınız ?
bir seferden birşey olmazdı.

çok teşekkür ederim ilaç gibi geldi bu cevap valla. peki bu serum ıslak saçamı uygulanacak kuru saça mı? bunuda belirtirseniz çok sevinirimm

canım farketmiyo ıslak kuru ama ben genelde ıslak saçıma uyguluyorum saç ıslakken emilimi daha çok oluyor ve kendi halinde kurumaya bırakıyorum saç kurutma makinesini kullanmıyorum

Back