• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım bir anda söndü kestirmeli mi şimdi..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
0
Diğer
saçlarım geçen yaz baya bi döküldükten ve azaldıktan sonra son çareyi saçları kestirmekte buldum.tabi yine durmadı ama sarımsak badem yağı falan derken dökülme azaldı ve kendine geldiler.kaç aydır uğraşıyorum sarımsaktı zeytinyağıydı herkes saçların sık diyor şimdi dolgunlaştılar baya..derken stresmidir nazar mıdır saçlarım 1 hafta 10gündür resmen söndü.mecburen düzleştirici kullanmak zorunda kalıyorum..çok sık olmasa da..2 haftadır bakımını yapmadığım direk düzleştiriciyi kullanmak zorunda kaldığım için saç tellerimin uçları özellikle,tel kadayıfa döndü:( azaldılar sanki birden bire.ha bir de boydan kısaldılar sanki :( şimdi boyu omuzlarıma bile değmemişken tekrar mı boyundan aldırıcam yaa acaba tekrar kendine gelirmiki yoksa uçlarından aldırmalı mı?bu saçlar bi rahat nefes aldırmıyor bana yaa..uğraşmayı bıraktığım anda dökülme incelme of off bıktım..

Yağlar saçları zaten çok söndürüyor
ben yumurta sarısı katarak söndürmeyi durduruyorum
+yaz aylarında saçlar bi tuhaflaşır ya söner yağlanır kirli durur
geçen bende kat verdim ama hiç fark etmedi:(

Yağlar saçları zaten çok söndürüyor
ben yumurta sarısı katarak söndürmeyi durduruyorum
+yaz aylarında saçlar bi tuhaflaşır ya söner yağlanır kirli durur
geçen bende kat verdim ama hiç fark etmedi:(

Ben de yumurta sarısıyla yapıyorum hem temizlemesi daha kolay oluyor,fakat son zamanlarda aksattım,düzleştirmek zorunda kaldım bi kaç kere üst üste uçlar kendinde değil sanki ya azaldılar da böyle kısa zamanda :(

öyle her duyduğunuzu sürmeyin saçlarınıza yasık
ben sadece bişeyi denedim etkili oldu burda okuduğum bişeydi bir avuç karanfile yarın kg su ekleyip bir gün bekleyip saça ve diplere sürüyorsunuz hergün 1 kere 10 gün içinde saç çıkarıyormuş bnm 2günüm dökülme çok azaldı saçı sürer sürmez kalınlaştırıyor parlatıyor kokusuda güzel renkte bi değişiklik yapmıyor yani kararma vs olmuyor bildiğiniz karanfil bu arada şu agız kokusuna ii gelen kuru olan bakkalda satılan bir gün beklemek istemiyorsanız karanfillere kaynar su dökün soğuyunca sürün denemeye değer bitkisel zararsız bunu her saç dökülmesi olan konulara kopyalıyorum benim dökülmem durdu herkese derman olsun istiyorum iyi gelirse dua edin yeter

Back