Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım beyazlıyor,yardım:((

cilgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
44
0
86
37
İstanbul
arkadaslar uzun zamandır stres altındaydım morelim cok bozuktu eskiden sacımda bir tane beyazım vardı bugun bi baktım 25 tane filan var okadar kötüyüm ki daha yasım kac herseyi kafaya takıyorum hep içime atıyorum yoktu bir gecede oldu:Sbembeyaz olmadan önlemini nasıl alabilirim bir bilen varsa yardım ederse cok sevinirim şimdiden yaşlandım

Canım bu psikolojik birşey
Bunun içinde stresten uzak durmaktan başka çaren yok
Saçlarındaki beyaz oluşumları sanırım durdurulamaz fakat kafana ne kadar çok takarsan çoğalacaktır
Moralini yüksek tutu ayrıca saçlarındaki beyazları kapatmak istiyorsan saç rengine yakın bir saç rimeli al ve sadece beyazlara sür

saç rimeli güzelmiş ya..valla nerde bualbilirski hiç duymadım görmedim:)bende sürekli ayda bir saçını boyayanlardanım beyazlarım çok malesef...bide bu saç rimeliii bulaşırmı oraya buraya elim sürekli saçımdadır ,saçlarımla çok oynarım farkında olmadan:)

24 yaşındayım 1 ay içinde beyazlamaya başladı saçım. üzüntüden sadece. bi olayı kafama taktığım için çaresi olsa keşke

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…