How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Şampuan ve Saç Kremleri Saçlarım Berbat Durumda :(

harmoni_

:) احلي حسوني بلدنيا
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
870
86
73
Kızlaarr!!

Benim saçlarım önceden çok gür ve kalın telliydi. Sonra stres sıkıntı derken dökülmeye başladı, telleri inceldi.. Fare kuyruğu kadar derler ya o kadar kaldı. Hangi şampuanı kullandıysam da fayda etmedi. Bir süre düzgün oluyorsonra tekrar eski haline dönüyor. Banyodan sonra kabarıyor keçe gibi gözüküyor. Parlak sağlıklı görünmüyor hiç.

Saç kremi de kullandım ama o zaman da çok yağlanıyor. Zaten normalde yağlı saçlarım...

Önerdiğiniz bir yöntem bir şampuan var mı? senağlama

Sen normalde hangi şampuanı kullanıyorsun? Tatlım elidoru bi dene istersen .bilmiyorumkismile Ben blendax kullanıyordum çok döküldü saçlarım bıraktım şu an elidor kullanıyorum saçlarım çok gür. Dökülmelere karşı saç bakım kremi ve şampuan .

Sen normalde hangi şampuanı kullanıyorsun? Tatlım elidoru bi dene istersen .bilmiyorumkismile Ben blendax kullanıyordum çok döküldü saçlarım bıraktım şu an elidor kullanıyorum saçlarım çok gür. Dökülmelere karşı saç bakım kremi ve şampuan .
zehranur insanları yanlış yönlendirmesen diyorumkaydirigubbakcemile
daha dün elidor bit yaparmı 3gündür kullanıyorum diye bir başlık açmıştın!

söylermisin elidorla 3 gündemi gürleşti saçların

sanki aylardır kullanıyor gibi anlatıyorsunda.....:olmaz:

boşver şampuanı zeytinyağlı sabunla yıka ama has sabun olacak böyle parfümlü olmayacak krem rengi hafifte sararır durdukça ondan al kullan saçların kabarır öle incecik durmaz hem

Back