Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım berbat bi renkte yardım edinnnnnnnnnnnn

kumican

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
5
0
36
İstanbul
kızlar ben saclarımı 2 gün önce kahve üzerine koyu sarı gölge attırdım simdi hiç begenmiyorum ben kumral ve bal köpüğü arsında bişe istiyorum nasıl olur evde boyuyucam cünkü esime söylesem adam cıldırır artık bıktı benden kuaföre göndermez bana bi yol gösterin simdiden tesekkürler
:Saruboceq:

canm resmini koyabilirmisn yardımcı olurum istersen sakin birazz

Son düzenleme:
arkadasım konu acmıssın aynı anda cvp ıstıyorsun ıkı dk beklemıssın hemen ters ters konuşmaya gecmıssın sıtede gezen ve bu konuda bılgısı olan bırılerı olsaydı mutlaka cvp verırlerdı hemde anında cvp veremdiler diye kimseye bu şekilde davranamazsınız

beni duyan yokmu arkadaşlar bi yardım edin

var ar dur kuaför deilim ama sacımıda yılardır kendim boyarım
Bak Ben kendi rengimi ve nasıl yaptığımı söyliyim Palette Tercih ediyorum ben yada exitenn marka olarak . kahve tonu istyersen hele 2. boyamadandan sonra tam oturuyo exiten badem kahvesi süper bir renk açık karamel tonları istersen eğer bal köpüğü içine dore sar karıştır yarı yarıya oksidasyon suyunuda 1.buçuk şişe koy süper koyu renklerin açılmaz yoksa gölgelerinde güzel bir tonlama olur be işine yarar inşalah

sizden gelecek hayır allahtan gelsin demiş arkadaş sırnaşık şey

bu kadar aceleci olursan o beklediğin hayır allahtanda gelmez canım.

yumurtaya can veren rabbim, bebişkoları kucağımıza alabilmemiş için bile 40 hafta süre koymuş. ne bu acelelmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…