• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım aylardır uzamıyor...

swarley

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
503
1
16
Eskişehir
Merhaba, ben saçlarımı temmuz ortaları gibi baya kısa kestirmiştim bu öne doğru uzayan küt modelden. Saçlarım dalgalı, kalın telli ve gürdür. Benden daha sonra kestirenleri saçları şu an bellerine kadar uzun ama benim saçlarım omuzlarıma kadar daha anca uzadı. Bundan yaklaşık 2 buçuk ay önce oryelle açıldı saçlarım baya yıprandı şu an serum ve saç maskesi kullanıyorum. Öğrenci olduğum için yurtta kalıyorum ve kürleri hazırlayacak vaktim pek olmuyor. Saçlarım zaten çok fazla gür olduğu için besleyici şeyler kullanmaya korkuyorum badem yağı gibi. Saçımın uzaması için kullanabileceğim iyi bir bakım ürünü var mı?

Sinemakiyi bemiks ve badem yağı olmadan kullanabilirsin canım..Buna benzer saç uzatmasına yardımcı bitkiler,biberiye,lavanta,ısırgan otu..Bunlardan birini veya bir kaçını demlendirip durulama suyu olarak veya banyodan 1 saat önce kullanırsan faydası olacağını düşünüyorum..

Sinemakiyi bemiks ve badem yağı olmadan kullanabilirsin canım..Buna benzer saç uzatmasına yardımcı bitkiler,biberiye,lavanta,ısırgan otu..Bunlardan birini veya bir kaçını demlendirip durulama suyu olarak veya banyodan 1 saat önce kullanırsan faydası olacağını düşünüyorum..

cevabın için teşekkür ederim, deneyeceğim :) ne kadar sıklıkta kullanmam lazım peki?

bence hcyi deneyebilirsin canım evet biraz fiyatlı ama bazen indirime giriyor takip etmek lazım hem alırsın 2ay kullanırsın saçların kısa nasılsa..kürleri önermiyorum yapamadığın için ama aktarlarda satılan özel şampuanlardan alabilirsin sarımsaklı bitkisel filan ha bu arada sarımsak koku yapmıyomuş çekincen olmasın bu konuda inşallah uzatırsın sen de saçlarını bi an önce canım bu arada kürü yapamazsın belki ama durulama suyu olarak sinameki otu ve lavantayı kullanabilirsin sadece kaynatıp suyunu kullanıcaksın..şimdiden kolay gelsin canım

eğer sinameki kaynatma imkanın varsa daxlı sınamekı eger yoksa sadece dax supergro al faydasını göreceksın ama eger ılkıne fıratın varsa detaylı anlatırım

evet ilkine fırsatım var, anlatırsanız çok memnun olurum...

selam tatlım ne kadarını yapabılırsen o kadarını yap.

Şimdi bir kutu dax supergro alıyorsun istersen once kucuk boyunu al. sinamekı bırde. daxın ıcınde cok fazla bıtkısel yag var ekstra badem yagına gerek yok ama ıstersen ekle yınede.

sınamekıyı sac uzunluguna göre (benım omuz cıvarımda yetıyor) yarım cay bardagı su ıle kaynatıp bıkac dakıka demlensın dıye bırakıyorsun sonra ıcıne ıkı kasık dax ekle vazelın kıvamda hemen erıyo zaten.

ben ekstradan hındıstan cevızı yagı ve shae yagı eklıyorumoda kırıklara ıyı gelıyor.

sonra dıplere uclara her yerıne suruyorsun aksam yapıp ertesı gun yıkarsan daha ıyı ama en az 3 saat tutup yıkıyorsun. haftada 3-4 defa yaparsan etkısı göreceksındır.

Uzaması için şampuanına doğum kontrol hapı kat,lavanta çayı iç, durulama suyunuda yukarda arkadaş önermiş zaten :) açıcı uygulandığı için uzasada uçlar kopuyodur ( başıma geldi ordan biliyorum ), gliss'in durulanmayan sıvı saç kremini kullanabilirsin uçlar için, hindistan cevizi yağınıda hem diplere hem uçlara sürersen uzamasını sağlar kırılmayıda önler. Kolay gelsin :)

Merhaba benimde ayni sorunum var bircok ozel ve dogal icerikli sampuanlar maskeler kullandim, oldukca fazla para harcadim bu ugurda :( dengeli beslenmeye calistm vs cokta birsey degismedi fakat 2haftaya yakin bir suredir gnc den aldigin biotin iceren vitamin kullaniyorum hicbir tehlikesi yok dogalmis gunde 2 tane iciyosun asil etki 3ay kullaninca dediler ama ben simdiden uzamaya basladigini farkettim cok memnunum devam edicem, sanirim 3 aya bayaa bi uzar bide uclara cok kurudukca organik hindistan cevizi yagi suruyorum kesmeden uzaticam yaz sonuna kadar

merhabalar ben foruma yenı uyeyım saçla ılgılı herseyı denedım tabı soz konusu uzun saç olunca bılıyosunuz hanımlar kendımızı kaybedıp herseyı yapıyoruz :)
ve ınanınkı o kadar ccok sey kullandım kı dermatolog gıbı bısı oldum nerdeyse :) su bloglarda veya forumlarda bı suru sac uzatmak ıcın kurler gordum ama emın olun sınamekı kürü kesınlikle tavsıyemdır henuz uc kez yapmıs olmama ragmenn gercekten bı uzama var psıkolojık olmadıgına emınım :) 8 hafta sonra kmbılır nasıl uzar dıye dusunuyorum :) benım saç derımde pulcuklanmalar vardı saç derımın kabukları kalkıyodu ama sınamkı kurunden sonra cıdden temızledındı saç derım.. ben kurun ıcıne jojoba yagıda koyuyorum saçlarım cıdden parlak ve yumusacık oluyor :) ayrıca seyrek saçlıyım saçlarım gurlestı sankı ve tabı saçımı yıkarken sarımsaklı sampuan kullanıorum mecıtefendınınkı olan kesınle faydası var deneyın ...

Back