• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım asla uzamıyor diyenler!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ns9
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ns9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
133
1
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Ben bu forumun bütün yöntemlerini okudum bir çocugunu denedim. Fakat hiç bir işe yaramadı. FArklı yerlerden duyduklarımıda denedim h,hiç bir değişiklk olmadı. 3-4 aydır uyguladıgım 2 şey var. Saçlarım büyük bir farkla uzadı 2 ayda 3 parmak kalınlıgında bir uzama oldu. ilk karışım şu

Bir şişeye bemik,evigen ampullerını sıkıyorum. Bir şişe bağdem yağı iki şişe hint yağı karıştırıyorum. Çalkalıyorum. Banyoya girmeden sürüyorum diplere. 1,2 bazen 3 saat bekletip banyoda yıkıyorum.

2. karışım şu.

Kullandıgım şampuanın içine migrogynon dogum kontrol hapından 5 tane ezip koydum 10 15 damlada hin yağı koydum bir de bepanthen ampul kırdım. Her kullanımda çalkalıyorum. ŞAmpuanım otacı ısırgan özlü.

Deneyin memnun kalıcaksınız. Hint yagının ve migrogynon hapın çok faydası var!

bende şişenin içine biraz su koyup üstüne gliserin, tatlı badem yağı hint yağı jojoba yağı çörekotu yağı, hindistancevizi yağı çam terebentin zeytinyağı 5 er tanede bepanthene bemix ve evigen ampul kırdım. akşamdan saçıma sıkıp 5 dk kadar masaj yapıyorum sabaha kadar saçımda kalıyo uyandığımda yıkıyorum 13 günde saçım 1 cm filan uzadı diplerden. memnun kaldım ben.

Back