Herkese merhaba. Ben siteye az önce kaydoldum 19 yasındayım ve yaklasık 2 senedir saç dökülmesi sorunu ile uğrasıyorum. Şuan üniversite 1.sınıfta okuyorum. Normalde sağlıklı ve çabuk uzayan saçlara sahiptim. Fakat üniversite sınavlarına hazırlandıgım dönemde asırı stres yaptıgım icin saçlarım dökülmeye basladı. Cok stres yaptıgımın bende farkında oldugum icin baslarda önemsemedim illaki bir zaman sonra gecer diye düsündüm fakat sınavlarım bitti üniversiteye basladım ama hala dökülme sorunu yasıyorum. Saclarım yıkarken,tararken hatta elimi her attıgımda bir tel bir tel gidiyor. Azaldıgının ve inceldiginin farkındayım uçları püskül gibi duruyor. Kendimi bildim bileli d vitamini eksikligim ve demir eksikligim herzaman vardı belki bundandır diye düsündüm fakat saclarımın saglıklı oldugu zamanlardada bu sorun vardı ve asırı derecede bir düsüklükte yok. Onun dısında saç derimde beyaz kabuklanmalar oluyor asırı olmasada. Belki bundanda oluyo olabilir bilmiyorum. Bu konu hakkında bana önerebileceginiz seyler var mı? Lütfen yardım edin artık psikolojik olarak cidden cok kötü bir durumdayım.