• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım altları yanık,alacalı bulacalı duruyor hangi renk ilerde problem olmucak

Prennses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
264
2
46
Ankara
Benim saçlarım kimi açık kimi koyu renk.Koyu renge sinirimden boyamak istemedim koyu duracaktım saçtan niye oldum çoğunuz biliyorsunuz kuaför bozuntusu bu saçları bu hale geritmek büşük başarı isteyen bir iğrençlik yaptı açıcıdan mafedildi
Bazen diyorum çikolata kahvemi boyasam ama ilerde bir açık renk olacagı zaman röfle felan sorun olmucak bir renkte gidiyim
Marka olarak loreal alıyım diyorum pahalı ama olsun saçlarım zaten boyayı kaldıracak durumda değil ama napacağımı şaşırdım
HEM BU KÖTÜ GÖRÜNTÜYÜ KAPATACAK HEMDE İLERDE SORUN YAŞAMICAGIM RANK HANGİSİ OLUR BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM FİKİRE İHTAİYACAMI VAR ÇARESİZLİK ÇOK KÖTÜ BİR DURUM HİÇBİŞEY YAPAMAMAK

eğer saçının su anki rengiyle ilgili fotoğraf eklersen daha iyi yardımcı olabiliriz

kumral yada koyu kumrala boya cnmm..baya koyu tutar zaten...güneşte belli olur okdr..çikolata kahveler siyah gibi tutuyor malesef..

canım bence loreal in amonyksız çikolata karamel e boya hem acık bir kahve hem tatlı bi renk hemde sacı yıpratmıyo bu boya kullandım çok memnun kaldım kurutmanın aksine yumusacık yaptı saclarımı

saçların şu an ne renk söylememişsin ama ilerde röfle düşünüyorsan küllü bir renge boya bence 6.1 olabilir ya da 5.1 daha kapatıcı olur...

Son düzenleme:
cnm bende de turunculuk wardı hafıf yenı actıgım ıcın karısıktı bu renk mukemmel yumusak yaptı $BNKT_8690605663957_148.jpg

yaa bence rengi çok kötü değilse boyama canım idare et edebildiğin kadar ben çukalata kahveye boyamıştım 1 hafta sonra rengi açıldı yanık olduğu için hem çok fazla tutmuyor bide altta açıcı var akıyor hemen benim sorum başka seninde kafa deri acıyor mu bende bazen oluyor tepe bölge acıyor bunuda takmıyor değilim niye acıyor diye offf lanet olsun saçımı açtırdığım güne.:84:

yaa bence rengi çok kötü değilse boyama canım idare et edebildiğin kadar ben çukalata kahveye boyamıştım 1 hafta sonra rengi açıldı yanık olduğu için hem çok fazla tutmuyor bide altta açıcı var akıyor hemen benim sorum başka seninde kafa deri acıyor mu bende bazen oluyor tepe bölge acıyor bunuda takmıyor değilim niye acıyor diye offf lanet olsun saçımı açtırdığım güne.:84:

Biliyom canım aynı durumdayız işte bende öyle diyorum zamanı geri alamıyoruzki sen ilk başta bir cilt doktoruna git hem için rahat etsin ben gittim vitamin hapları verdi gerçi benim tahlil sorunumda yok herşey düzgün zaten bizim sorunuzmuz saç açtırmaktan oldu sen bir git bian önce saç diplerine baksın yeni çıkan saçlar nasıl saç derine baksın bunları özellikle de ondan sonrada işte vitamin ne verirse sor herşeyi yani.Evet boyamıyım diyom birde sinirden ya birde ben ılık sütün içine kuru maya katıp içiyom benim doktor bakım yağlarına çok kızıyor aktar doktor çatışması aktar öyle dedi ama kuru mayaya bişey demedi b vitamin var ya kuru mayada,miğdene dokunmazsa , haklısın oldu geldi başa bikere gerçekten çok kötü bir durummuş vay be eski bu anı yaşamadıgım günlerimin kıymetini bilsem ama oldu işte bir yaratığın yüzünden kuaför bozuntusu neyse dedim ya git bian önce cilt doktoruna , inşAllah bian önce şu zaman geçsin atlatalım

bi fotoğraf eklersen daha iyi yardımcı olabilirz cnm

sayfamda eklemiştim belli olmuyorki hatta iyi gibi görünüyor öyle görünsede razıydım yanmış bir saç çakmakla bir saç teli nasıl yanar çakmagı geri çekersin boyayıp boyamamaktada kararsızım zaten boyama şansım yokki aslına bakarsan ama iğrenç bir renkteyim çare arıyorum işte

Canim ayni seyleri yasiyoruz su an gercekten cok kotuyu, saclarin nasil oldu duzeldimi?

Back