• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Saçlarım 2 haftada 2 cm uzadı (:

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
benimde saçlarım yandıktan sonra netin başından ayrılmadan araştırıp durdum nası uzatırım diye nerdeyse her yazanı denedim kendimde doktorum hem bilimsel hem geleneksel araştırdım her şeyi fazla uzatmayayım şu an dip boyamı yapalı 2 ay oldu ve 5.7 cm uzamış(milimler bile önemli:))kuaförüm bile şaşırdı yaptığım işlemleri söylicem inanın hangisi yaradı bilmiyorum ama uzuyomu uzuyo bu arada bundan önceki 2 ayda 2 cm bile uzamamıştı!bilimsel olarak ;saçın yapı taşı keratindir ve onu oluşturan amino asitler prolin lisin sisteindir ilk bunları barındıran bi tablet varmı diye araştırdım ve solgarın formula snh diye tabletini buldum 2 aydır içtim içinde silikada var ayrıca geleneksel olarak;entele losyonu aldım haftada 2 kere falan saç diplerime sürdüm farklı 2 günde softem diye bi bakım yağını sürdüm hatta bu yağ azaldıkça içine ısırgan yağı susam yağı falan ekledim yani bakım yağının markası önemli deil bence 2 kere sinamekili bakımı yaptım bugün 3.yü yapıcam hıı bide bakım yağının içine amla yağıda katmıştım.şampuana gelince saç uzaması için deilde yumuşatsın diye içine bal koydum..bu bakımları acilde çalıştığım için nöbet çıkışı sabah gelince yapıp uyuyodum uyandığımda yıkıyodum saçlarım platin olduğu için ucundan çok kopuyo dipten uzdığı halde boyu çok atmıyo şimdi kerastase hayat çimentosu serisni alıp kullanıcam..inşallah bi faydasını görürsünüz bana hangisi etki etti bilmiyorum ama benim saçlarım saç rengi (mavi siyah kızıl karamel sarı yok platin) kararsızlığımdan dolayı uzamıyodu gerçekten uzamıyodu dibi 2 ay çıkmamıştı.ŞİMDİ ÇOK MUTLUYUM BEN BURDAN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM UMARIM FAYDASI OLUR HOŞÇAKALIN..

En baştan başlıyım ben.Saçlarım göğüslerimdeydi..çok kırıktı gittim bende bob modeli kestirdim saçımı (modelinden memnunum (: ) herneyse kestirmeme rağmen saçlarım yine çok dökülüyodu aktara gittim bende bikaç yağ almayı düşünüyodum :D aktarda çalışan ton ton amca bi' tane saç bakım yağı verdi (: Tam 16 tane yağın karışımı. Haftada 2-3 kez uyguladım 1 saat beklettim (: saçlarım canlandı ve gözle görülücek derecede uzadı!dökülmesi çok azaldı.

içindeki yağlarda bunlar:acı badem yağı,buğday yağı,ceviz yağı,çam terebentin,defne yağı,fındık yağı,hindistan cevizi yağıhint yağı,ısırgan tohumu yağı,jojoba yağı,menekşe yağı,papatya yağı,susam yağı,tatlı badem yağı,ylang ylang yağı ve zeytin yağı

benim aldığım bakım yağının markası talya..başka markalarında varmış onlarda işe yarıyormuş baya (kuzenim öyle dedi :D)

kalın sağlıcakla :)

saç dökülmen oldu mu hiç?

saç uzaması için tablet yaad hapları içmek bilmiyorum ki belki yan etkisi faln olur dikkatli olmak lazım..=) ama saç yağı mantıklı bi denemek lazım

Back