• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Saçlarım 2 güne yağlanıyor :( şampuan önerisi olan?

benimde saçlarım hem yağlı hem ince telli hemde dökülüyor..

2 şampuan arasında kaldım bi el atın kızlar..
1. otacı naturway sarımsaklı..
2.teresan ısırgan özlü..

bi yadım edin..

aynı durum bende de vardı . hormanal old ortaya çıktı . adetlerin düzenli mi canım . dıştan çare bulmamız yetersiz oluyor bazen . yani benm öle olmuştu. şuan tedavi görüyorum dökülme durdu. yağ sorununa da bitkisel şampuanlar iyi geliyor

aynı durum bende de vardı . hormanal old ortaya çıktı . adetlerin düzenli mi canım . dıştan çare bulmamız yetersiz oluyor bazen . yani benm öle olmuştu. şuan tedavi görüyorum dökülme durdu. yağ sorununa da bitkisel şampuanlar iyi geliyor

cnm ben kan hapı kullanıyorum zaten..
hormon testide yaptırdım(reglim düzenli..) normalmiş testosteron ostrojen felan..
yağlanmaya çare bulamadım sadece saçım değil vücudum yüzümde yağlandı..

Son düzenleme:
aynı dert bende de var yaa 2günde yağlanırmı insanın saçı teresan şampuanı denedım ama işe yaramadı yada benım sacıma ıyı gelmedı bılmıyorum ama ne yapmak ne kullanmak lazım yaa

prozinc kullandım çok övmüşlerdi bi halta yaramadı..
teresan düşünüyodum sizler yağlanmayı önlemiyo diyince almak istemiyorum..
doktor bana medikal şampuan verdi hala yağlanıyor hergün yıkıyorum..
acaba otacı nasıldır kafamda hep bu şampuan var bu aralar..

bio vitals sarımsak ve gingseng özlü şampuan ,cok degistirdim ama bu en iisi
beslior ve parlatıor,cabuk yaglanmıyor.. öneririm.. :))

ama ara sırada head & shoulders deniorum,ise yariyor tavsiyem ..
200X-20111128144815_bio_vitals_sampuan.jpg

Kızlar o zaman sacları kurutan sampuan kullanın :) ipek veya hacı şakir şampuanlar kazık gibi yapıyor yani kurutuyor. alın size cözüm.. bu arada syoss sampuanda bende aynı etki yaptı onarıcı olanı.. sacımı kuruttu yaglanmadı :)

bende elidor kullanıyorum düzleştiren mor renkte bir şampuan var yukonun tasarladı gerçekten düzşleştiriyor kabarmıyor

Back