Şampuan ve Saç Kremleri Saçlarım 2 güne yağlanıyor :( şampuan önerisi olan?

pacwoman

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
353
67
318
kızlar ben 2 yıldır head&shoulders kullanıyorum. kepek problemim olduğu için kullanmaya başlamıştım kokusu da çok hoşuma gidince kullandım hep.
ama artık saç diplerim kaşınıyor, saçım 2 güne varmadan yağlanıyo, çok sönük duruyor.
bunun için önerebileceğiniz bir şampuan markası var mı?

canım aynı sorun bendede vardı.sarımsak şampuanı almaya eczaneye gittim başka bişey aldım çıktım
babe ürünü var dermotolojik bi ürün ben şampuanınını ve losyonun aldım.bu yaşıma kadar keşke daha önce o eczaneye gitseymişim diyorum.dökülme problemimde vardı oda azaldı çok şükür.tavsiye ederim 3 günü buluyo saçımın sönmesi.içinde kremde olduğu için kolay açılıyo saçın.ama ben haftada 1 panten krem uyguluyorum uçlarına bide aynı gün pantenin bakım spreyinde 3 4 fıs sıkıyorum daha parlak oluyo.tavsiye ederim gönül rahatlığıyla.
ama fiyat öle 7 8 tl değil bilgin olsun.babe ürünü her eczanede yok zaten şampuan fiyatı 30 tl canım bilgin olsun.ama 2 ay oldu alalı ve 2 hafta daha gider o şampuan bana
çok uzun oldu ne

Kizlar bende de ayni sorun var! bende 2 senedir felan Sanex diye bir sampuan kullaniyorum kepeklere karsi diye baslamistim, ama saclarim simdi cok hemen yaglaniyor 1-2 gun acmaya gelmiyor hemen yaglaniyor dipleri! acaba kepege karsi sampuam icin midir bilmiyorum ki??? yurt disinda yasadigim icin de o eczanedekini bulamam burda, napacagimi bilmiyorum, ablam da da ayni sorun var genetik midir nedir bilemedim ????

kızlar ben bu konuda baya araştırma yaptım forumlarda ama en sonunda yine head&shouldersın limonlu şampuanını aldım içine de her 200 ml için 1 tatlı kaşığı çam terebentin yağı koydum dün yıkadım saçlarımı şimdilik iyi gibi bakalım yazarım sonuçlarını yine

aynı sorun bende de var saçımın yağına çözüm bulsam kepekleniyor... kepeği yok etsem yağlanıyor bıktım vallahi...

prozingggggggggggggggggggggggggg ısrarla öneriyorum çok memnunum üzerine şampuan tanımıyorumm kullandıktan sonra teşekküredeceksiniz kısslar banaaa

Tresanın ısırgan otlu yağlı saçlar için olan şampuanını kesinlikle tavsiye ediyorum. Çok memnunum. Eskiden benimde saçlarım çok çabuk yağlanırdı. 2 günde bi yağlanıyordu. Şimdi 4-5 gün idare ediyor. Yağlanması da azaldı.

2 günde bir yıkayın zaten normal olan da bu bence
canim 2 gunde bir yikasak kafamizda sac kalmaz. Kuaførler de diyor ki saclarin dogal yagina ihtiyaci var o yuzden en 3-4 gunde bir yikayin, ondan az zaman gecerse saclar daha cok dokuluyormus, zararliymis ondan cozum ariyorum benimki 1-2 gunde yaglaniyor

aynı sorun bende de var saçımın yağına çözüm bulsam kepekleniyor... kepeği yok etsem yağlanıyor bıktım vallahi...

bende bıktım valla saçlarım yağlı ve ince telli dolayısıyla az gözüküyor bide bu dönemde kepek ve çok dükülme var geçen senede bir ara bu sorunum vardı tresan ısırgan şampuanı aldım çok yaradı ama oda artık iyim gelmeyi bırak döküyor ne yapacağımızı şaşırdım
tresan dışında ısırgan otlu doğal şampuan önerisi olan varmı

Son düzenleme:

valla benim saçım da yağlı ben nerdeyse hergün yıkıyorum hiç de yıpranmadı
bi kere şampuan yapsan yeter
ayrıca o kadar gün yıkanmadan rahat edemem ben

yağlı saçı temizlemek hiçde hoş olmuyo ... 2 günde bir yıkıyncada yağlanma süresi 1 güne düşüyo hergün yıkaynca akşama saç yağlanıyo... ahhh ahhh

benim de saçlarım yağlı zaten. biliyorum yani :)

saçım ertesi güne yağlanıyor. çok ince telli ve düzleştirici kullanıyorum. piyasadaki ne kadar şampuan varsa denedim. pahalı dermokozmetik ürünler de dahil.
bu işin şampuanla ilgisi olmadığına karar verdim. test etmek için geceleri saçımı örerek yatmaya verdim ve bir nebze işe yaradı. saçlarımı kurutup (daha sonra düzleştiriyorum) işimi bitirdikten sonra gün boyu dokunmamaya çalışıyorum. çünkü saçla ne kadar uğraşıp oynarsam yağ seviyesi çoğalıyor. yıkama sıklığım da gün aşırı oldu şu an.

insan mucizevi bir ürün arıyor. biri yazsa da gidip o ürünü alsam, saçlarım kurusa filan. ama olmuyor. doktorların da tek tavsiyesi, yıkama sıklığını düşürmek, saçla fazla uğraşmamak.

konu başlığı gereği ilgili bölüme taşınmıtır..bilginize..lütfen konuları açarken ilgili başlık altında açmaya özen gösterelim...

ya of önceden cildim için ilaç kullanıodm saçlarım 1 haftada yıkamasam yağlanmıoyodu ilaçlardan sonra 2 gnde 1 yağlanmaya başladı şimdi ise hergun yıkıyorum

Kizlar cozumu buldum! daha dogrusu internette bir videoda izlemistim, kizin saclari 1-2 gunde yaglaniyormus, kiz internette okumus ve denemis. olay sudur: dis gargariasi var ya, onu alip kapagina sigacak kadar doldurup sacinizin dibine dokuyorsunuz, biraz bekletin hemen kurutuyormus sac dibini, sonra da banyo yapiyorsunuz. Ben de daha denemedim ama en kisa zamanda demeyi dusunuyorum. Kiz kendisi denemis cok faydasini gordum demis, internette okudugu sitedede cok kizin isine yaramis :) Umarim hepimize cozum olur :)

kızlar ben head&shoulders den vazgeçemedim gittim limonlusunu aldım içine de çam terebentin yağı koydum. sanki yağlanmaya iyi geldi ama bu sefer de saçlarımın uçları çok kurudu

benimde saçlarım hem yağlı hem ince telli hemde dökülüyor..

2 şampuan arasında kaldım bi el atın kızlar..
1. otacı naturway sarımsaklı..
2.teresan ısırgan özlü..

bi yadım edin..

aynı dert bende de var yaa 2günde yağlanırmı insanın saçı teresan şampuanı denedım ama işe yaramadı yada benım sacıma ıyı gelmedı bılmıyorum ama ne yapmak ne kullanmak lazım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…