kızlar ben 2 yıldır head&shoulders kullanıyorum. kepek problemim olduğu için kullanmaya başlamıştım kokusu da çok hoşuma gidince kullandım hep.
ama artık saç diplerim kaşınıyor, saçım 2 güne varmadan yağlanıyo, çok sönük duruyor.
bunun için önerebileceğiniz bir şampuan markası var mı?
canim 2 gunde bir yikasak kafamizda sac kalmaz. Kuaførler de diyor ki saclarin dogal yagina ihtiyaci var o yuzden en 3-4 gunde bir yikayin, ondan az zaman gecerse saclar daha cok dokuluyormus, zararliymis ondan cozum ariyorum benimki 1-2 gunde yaglaniyor2 günde bir yıkayın zaten normal olan da bu bence
2 günde bir yıkayın zaten normal olan da bu bence
aynı sorun bende de var saçımın yağına çözüm bulsam kepekleniyor... kepeği yok etsem yağlanıyor bıktım vallahi...
canim 2 gunde bir yikasak kafamizda sac kalmaz. Kuaførler de diyor ki saclarin dogal yagina ihtiyaci var o yuzden en 3-4 gunde bir yikayin, ondan az zaman gecerse saclar daha cok dokuluyormus, zararliymis ondan cozum ariyorum benimki 1-2 gunde yaglaniyor
yağlı saçı temizlemek hiçde hoş olmuyo ... 2 günde bir yıkıyncada yağlanma süresi 1 güne düşüyo hergün yıkaynca akşama saç yağlanıyo... ahhh ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?