Kizlar 11 ayda saclarim 9,5 santimcik uzadi
Saclarim cok ince telli ve dalgali bi türlü uzamiyor
Aktardan bakim yaglari aldim:
sinemaki otu
sarimsakli sampuan
sac bakimi icin yag karisimi
susam yagi
sarimsak yagi
cam terebentin yagi
hint yagi
yilan yagi
tatli badem yagi
biberiye yagi
ve eczaneden bemix bephanten ve evigen ampul
bunlari nasil kullanayim haftada kac kez hangi kürden baslamam dogru olur
seneye yaza kadar 40-50 santim arasi uzasa belimde olcak en buyuk hayalim uzun sac
Eki Görüntüle 247690 cnm bak buda benım sacım ve yaklasık ıkı senede uzadı ve naptım bılıyomusun badem yagı kullndım bi ara sonra bıraktım cok yıpratmamaya calıstım suan cok saglıklılar ve hızla uzadı
masallah nazar degmesin saclarin gercekten cok güzelmis
insallah bir gun benimkilerde böyle olur
masallah nazar degmesin saclarin gercekten cok güzelmis
insallah bir gun benimkilerde böyle olur
Eki Görüntüle 247690 cnm bak buda benım sacım ve yaklasık ıkı senede uzadı ve naptım bılıyomusun badem yagı kullndım bi ara sonra bıraktım cok yıpratmamaya calıstım suan cok saglıklılar ve hızla uzadı
teşekkür ederim kızlarinşallah sizinkilerde uzar ama çok ugrasmayın yınede cunku saclarımıza yaptıgımız her işlem..bakım yapmakla bırlıkte yıpratıyoda :26: bu yüzden dıkkatlı olmak lazım sacı sadece uzatmak degıl saglıklı olmasıda cok önemlı hepinize kolay gelsin
harika saçların var canım hem mavi-siyah hem de uzun :97:
ben de 9 ayda 36 cm diye hayal ediyorum, biraz mucize gibi geliyor ama umut etmekten zarar çıkmaz:81:
ve de bence o listeden üç dört tane bakım ürününü at saçına zarar verir bu kadar bakım.
ben de 9 ayda 36 cm diye hayal ediyorum, biraz mucize gibi geliyor ama umut etmekten zarar çıkmaz:81:
ve de bence o listeden üç dört tane bakım ürününü at saçına zarar verir bu kadar bakım.
canim sen bakim yaglariylami uzattin bu kadar saclarini??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?