Saç Uzatma Yöntemleri Saclarim 11 ayda 50 santim uzarmi ??

_DnZ_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
185
0
46
Diğer
Kizlar 11 ayda saclarim 9,5 santimcik uzadi
Saclarim cok ince telli ve dalgali bi türlü uzamiyor

Aktardan bakim yaglari aldim:

sinemaki otu
sarimsakli sampuan
sac bakimi icin yag karisimi
susam yagi
sarimsak yagi
cam terebentin yagi
hint yagi
yilan yagi
tatli badem yagi
biberiye yagi

ve eczaneden bemix bephanten ve evigen ampul

bunlari nasil kullanayim haftada kac kez hangi kürden baslamam dogru olur

seneye yaza kadar 40-50 santim arasi uzasa belimde olcak en buyuk hayalim uzun sac

bir sihirli değnek bulabilirsen olur ancak:2: saç uzatmak sabır işi ama herkes mucize bekliyor sabretmekten başka çaren yok bak ben dört senedir uğraşıyorum

cnm bak buda benım sacım ve yaklasık ıkı senede uzadı ve naptım bılıyomusun badem yagı kullndım bi ara sonra bıraktım cok yıpratmamaya calıstım suan cok saglıklılar ve hızla uzadı

benimde saçlarım normalde 1 cme yakın ama bakım yaparsam sinameki yağ bakımları vs.ayda 1,5 cm uzuyor.az değil diyorum 12 ayda 6 cm eder.sabırla bekliyorum bende.2 senede 30 cm uzarsa süper olur.

gizem bu arada maaşallah saçların gerçekten çok güzel.ama dediğimiz gibi uzatmak sabır işi.bakımlarda öyle.Ramazanda yapamadım ama sonrasında başlayacağım inş.bende.

arkadaşım saçımı uzatıcam diye bu kadar çok ürünü kullanırsan , saçın çok yıpranırmış gibime geliyor. bence çok ürün karıştırma. bi de yaglı bakımları yaptıktan sonra sacını yagdan arındırmak için daha fazla şampuan kullanacaksın ve ne kadar sonuç alırsın?
ben daha önce sinameki evigen bepanthenli bi bakım yapmıştım. ama memnun kalmadım. saçımda evigen vitaminden kaynaklı bi koku oldu. ve hala sacım ıslandıkca o kokuyu duyuyorum , 6 ay gecmesine ragmen. belki ben cok hassasımdır.
en iyisi sen devlet hastanelerindeki (yada başka bi yerde) bi cilt hekimine danış. en dogru ve saglıklı bilgiyi ondan alırsın ? en iyi bakımı da önerir.

ya bende çok istiyorum saclarım uzasın dıye burdakı sınemakı tarıfını yapıyorum bu son 2 haftadır fılan umarım ıse yarar
bıde sampuanıma yaglardan katıyorum benım saclarımda hıc uzamıyo malesef
ınsallah faydası olur

teşekkür ederim kızlar inşallah sizinkilerde uzar ama çok ugrasmayın yınede cunku saclarımıza yaptıgımız her işlem..bakım yapmakla bırlıkte yıpratıyoda :26: bu yüzden dıkkatlı olmak lazım sacı sadece uzatmak degıl saglıklı olmasıda cok önemlı hepinize kolay gelsin

harika saçların var canım hem mavi-siyah hem de uzun :97:

ben de 9 ayda 36 cm diye hayal ediyorum, biraz mucize gibi geliyor ama umut etmekten zarar çıkmaz:81:

ve de bence o listeden üç dört tane bakım ürününü at saçına zarar verir bu kadar bakım.

canim sen bakim yaglariylami uzattin bu kadar saclarini??

insallah seninde istedigin olur

bakim yaglarinin hepsini ayni anda kullanmayi düsünmüyorum
yurt disinda yasadigim icin aktarlarda bu tür seyler bulunmuyo bende türkiyeden getirdim 1 sene zaman var

bence böyle birşeyi umut etme çünkü hayalkırıklığı yaşayacaksın saç asla 9 ayda 36 cm uzamaz bunu kabul edin artık kimse anlamak istemiyor ama saç işinde mucize yok iki-üç senede uzayacak saçı 9 ayda mümkün değil uzatamazsın ben senin iyiliğin için söylüyorum yoksa çok büyük bir hayalkırıklığı yaşarsın saç uzatmak madem bu kadar kolaydı ben salak mıyım dört sene sabrettim ben de böyle şeyler yapar saçımı hemencecik uzatırdım ama olmuyor

çok teşekkür ederim canım..inşallah benimkiler kadar uzar seninkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…