• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçları yanmış, aşırı yıpranmış olanlar günlük hayatta nasıl gizliyorsunuz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Prennses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
264
2
46
Ankara
Sağlılı saçlarımı kaybettim bu kuaför bozuntusunun yakmasından sonra yanan, aşırı yıpranma desem hafif gelir kestirdim ama bu olay dipten uca gelen bir durum zaten boşa gitti onca saç zaten ölü saç tellerim

:50:Saçlarımın dip değilde boyları, uçları çatır çatır kuru, süpürge gibi tel tel birde incelince saç tellerim çok kötü bir görüntü...

Saçlarında sorun olmayan jöle,köpük,sprey kullanır zaten ama bu durmda olanlar dışarda napıyırlar peki, onları saçıma sürmem imkansız... :50:

Cilt doktorumda gliserin,badem yağı vs... hepsine kızdı ama dışarda saçlarımı kullanamamki nasıl gizlicem bu ölen saçlar nasıl canlanacak gliss yıpranmış saç spreyi yada loreal desem iyide o zararlı bu zararlı ama benim pskoloji gitti zaten aynaya küstüm saçlarımdan dolayı

En azından bir süre kendimi kandırıyım lütfen yardımcı olan gerçekten kötü bir durum :58:

:15:
Sağlılı saçlarımı kaybettim bu kuaför bozuntusunun yakmasından sonra yanan, aşırı yıpranma desem hafif gelir kestirdim ama bu olay dipten uca gelen bir durum zaten boşa gitti onca saç zaten ölü saç tellerim

:50:Saçlarımın dip değilde boyları, uçları çatır çatır kuru, süpürge gibi tel tel birde incelince saç tellerim çok kötü bir görüntü...

Saçlarında sorun olmayan jöle,köpük,sprey kullanır zaten ama bu durmda olanlar dışarda napıyırlar peki, onları saçıma sürmem imkansız... :50:

Cilt doktorumda gliserin,badem yağı vs... hepsine kızdı ama dışarda saçlarımı kullanamamki nasıl gizlicem bu ölen saçlar nasıl canlanacak gliss yıpranmış saç spreyi yada loreal desem iyide o zararlı bu zararlı ama benim pskoloji gitti zaten aynaya küstüm saçlarımdan dolayı

En azından bir süre kendimi kandırıyım lütfen yardımcı olan gerçekten kötü bir durum :58:

yanık yerlerı mumkun oldugu kadar kestır canım gerekırse kısa bır model kullan.kestırmekten baska caresı olucagını sanmıyorum

• Beğen
Reactions: Amy
:15:

yanık yerlerı mumkun oldugu kadar kestır canım gerekırse kısa bır model kullan.kestırmekten baska caresı olucagını sanmıyorum

Haklısın çok kestirdim zaten normalde belimde olacaktı omuz altında zaten üzülüyom hep yanık duruyo ya dipten az çıkanlar hariç offf Allah yardımcım olsun haklısın

Haklısın çok kestirdim zaten normalde belimde olacaktı omuz altında zaten üzülüyom hep yanık duruyo ya dipten az çıkanlar hariç offf Allah yardımcım olsun haklısın

o zaman tek yapıcagın dıpten bıraz uzamasını beklemek ve kısacık kestırmek.dıpten temız yenı sacları 3-5 cm uzadıysa hıc bekleme bence kestır en azından saglıklı sacla gezersın.benım o sekılde olmus olsaydı hıc dusunmezdım bıle kestırmekte.

diplere değil de uçlara ılık zeytinyağı sürebilirisn saçlarını da o kadar kısa kestirme pişman olursun uzadıkça uçlarından kestirirsin..

• Beğen
Reactions: Amy
diplere değil de uçlara ılık zeytinyağı sürebilirisn saçlarını da o kadar kısa kestirme pişman olursun uzadıkça uçlarından kestirirsin..

Yok zaten kesirdiğime üzülüyorum gerçi ölüydü saçlar ama belimd eolacak saç omuz altında buna dayanamıyom Allah korusun dahada kestirmek istemiyom evet uçlara sürüyüm diyom diplere kullanmıcam bide bidaki gittiğimde doktora soracam ama vitaminler yazacak e bu ölü saçlara dipten sonrakilere fayda edecekmi acaba sadece vitaminle dursam bilmiyom nasıl olacak yanında zaten yağları agzıma alamam acayip kızıyo o tür şeylere

Birde bugün postij aldım ama çok kullanmam diye gerçek almadım bilgin varmı kullanışlı olmazmı

valla benimde senden bir farkım yok bir tek sen değilsin bende 3 ay önce acıcıyla açtırıp kahveye boyamak istedim sonuç hüsran tüm saçım yandı saç tellerim inceldi kestirdim saçımı uzunduda şimdi omuzlarda ama yanık saç işte durdukça öle takıntı oluşturuyor insanda sürekli elin saçında, yatıp kalkıp saç düşünüyorsun ya uzamasa ya düzelmese ya tüm saçlarım dökülür mü korkusu var. üzüntüden 6 kilo verdim şuan benim saçımın rengi kötü ve bende inanılmaz beyaz saç var düşün halimi korkudan boyatamıyorum bile bazen diyorum git kestir erkek gibi kısacık 1 senede uzar yine ama cesaret yok işte ben cilt dokturuna gittim pantogor diye bir ilaç yazdı 1 haftadır onu kullanıyorum direk saç köklerini besleyen bitkisel bir ilaç etkisini göstermesi için 6 ay kullanmak gerek günlük hayatta dışarı çıkarken bere saçımı toplayıp saç bandı falan kullanıyorum seni çok iyi anlıyorum saçım düzelene kadar kendimi çok çirkin hissedecem :59::59:

valla benimde senden bir farkım yok bir tek sen değilsin bende 3 ay önce acıcıyla açtırıp kahveye boyamak istedim sonuç hüsran tüm saçım yandı saç tellerim inceldi kestirdim saçımı uzunduda şimdi omuzlarda ama yanık saç işte durdukça öle takıntı oluşturuyor insanda sürekli elin saçında, yatıp kalkıp saç düşünüyorsun ya uzamasa ya düzelmese ya tüm saçlarım dökülür mü korkusu var. üzüntüden 6 kilo verdim şuan benim saçımın rengi kötü ve bende inanılmaz beyaz saç var düşün halimi korkudan boyatamıyorum bile bazen diyorum git kestir erkek gibi kısacık 1 senede uzar yine ama cesaret yok işte ben cilt dokturuna gittim pantogor diye bir ilaç yazdı 1 haftadır onu kullanıyorum direk saç köklerini besleyen bitkisel bir ilaç etkisini göstermesi için 6 ay kullanmak gerek günlük hayatta dışarı çıkarken bere saçımı toplayıp saç bandı falan kullanıyorum seni çok iyi anlıyorum saçım düzelene kadar kendimi çok çirkin hissedecem :59::59:

Haklısın bende yine cilt doktorundan geldim şimdi 2 tane çinko b vitamini ilaç yazdı bu ölen saçlara nolacak bilmiyorum birde bana kızmıştı badem yağı vs.. yaglara sonra bende kurtaram seni dedi korkuyorum bişey yapmaya birde diyorum diplere yapmıyımda uçlara yapıyım bakım yağlarını ama işte doktorda öyle diyince uzaması lazım ama sabır sanki şu aylar birden geçsin istiyorum çok acı bir durum birden sağlıklı saçlardan bu hale gelmek yazık yani yok kestirincede pişman oluyon bian kurtuluyum diyo insan ama sonra ben pişman oldum şimdi belime kadar olacaktı bu durumları yaşamasaydım...: (((
Pekmez içmek, yumurta yemek protein işte süt iç dedi birde kuru üzüm ben ılık sütün içine kuru maya katıp içiyodum 10 gün yaptım sonra doktor kızar dedim hatta bugün sordum bırakmıştım çünkü ama b vitamini varmış kuru mayada eğer miğde sorunun yoksa doktorunada danış ben bu akşam başlıcagım yine içmeye onuda burdan okumuştum inşAllah bir mucize Allah yardımcımız olsun

canım sen şimdi kestirdin diyede pişmansın ölede bölede kesilecek bu yanık saçlar valla küt olsun sağlıklı olsun saçlar uçlara sürmenin saça zararı olmaz olsa bile ne olacak yanmış yanacağı kadar önemli olan dipten gelen sağlıklı saçlar vitaminlere devm et bence bende çinko içiyorum ve pantogor bakalım etkisi ne olacak beklemekten başka çare yok ilk zamanlar kazıtmayı bile düşündüm şuan dipten 4-5 parmak sağlıklı saçım var 2 aydır boyatmıyorum 3 cm falan uzamış yaza kadar düzelir inşallah saçlarımız yada gel beraber kısacık kestirelim birbirmize cesaret verelim:))

canım sen şimdi kestirdin diyede pişmansın ölede bölede kesilecek bu yanık saçlar valla küt olsun sağlıklı olsun saçlar uçlara sürmenin saça zararı olmaz olsa bile ne olacak yanmış yanacağı kadar önemli olan dipten gelen sağlıklı saçlar vitaminlere devm et bence bende çinko içiyorum ve pantogor bakalım etkisi ne olacak beklemekten başka çare yok ilk zamanlar kazıtmayı bile düşündüm şuan dipten 4-5 parmak sağlıklı saçım var 2 aydır boyatmıyorum 3 cm falan uzamış yaza kadar düzelir inşallah saçlarımız yada gel beraber kısacık kestirelim birbirmize cesaret verelim:))

:)) Yok bence hiç deneme hatta diyen olursada tabiri caizse gaza gelme yavaş yavaş kestirmak daha iyi iyice bir uzasın bunu kuaför yaptı bana başka bir kuaför tabi, bana bu durumu yaşatan kuaför bozuntusu şeytan görsün yüzünü neyse keselim dedi kestirdim o an bi rahatladım sanki ama sonra ben naptım dedim haklısın kafada öyle saç görmekte kötü ama bide üzülmesi var bak kazıtmayı bile düşünmüşün bian bişey gözü görmüyo insanın,aman çevrende yada kuaförde bunu yapabilir şayet yapacak olursan çok iyi düşün :))yok cesaret vermeyelim yapmıyalımda aynı saç durumumuz benimde öyle uzunlugu bende 2 aydır boyatmıyorum ,benimde öyle 3 cm uzadı yaza kadar evet benimde içimden öyle geliyo yaza kadar toparlar inşAllah,yumurta ye protein saça iyi gelir

Yok zaten kesirdiğime üzülüyorum gerçi ölüydü saçlar ama belimd eolacak saç omuz altında buna dayanamıyom Allah korusun dahada kestirmek istemiyom evet uçlara sürüyüm diyom diplere kullanmıcam bide bidaki gittiğimde doktora soracam ama vitaminler yazacak e bu ölü saçlara dipten sonrakilere fayda edecekmi acaba sadece vitaminle dursam bilmiyom nasıl olacak yanında zaten yağları agzıma alamam acayip kızıyo o tür şeylere

Birde bugün postij aldım ama çok kullanmam diye gerçek almadım bilgin varmı kullanışlı olmazmı

cnm benim bi arkadaşım da kullanıyordu ama bakımını yapamadığından mı nedir bilmiyorum bi süre sonra yanık görünümü aldı kullnabiliceğini düşünüyorsan al bence..:34:

uçları yandıysa en sağlıklı yolu uçlarına qece yatarken BAL sürmek.. benm çok kırık war düzleştirici kullanıyom.. onarıyo biraz saçı.. beyaz saçları olan arkadaş!! sende demir eksikliği waaarr.. haberin olsn :)

uçları yandıysa en sağlıklı yolu uçlarına qece yatarken BAL sürmek.. benm çok kırık war düzleştirici kullanıyom.. onarıyo biraz saçı.. beyaz saçları olan arkadaş!! sende demir eksikliği waaarr.. haberin olsn :)

hemen teşhiş koymuşşsn cnm ama belki genetikdir :27:keşke bütün beyazlar demir eksikliğinden olsa tedavisi var nasıl olsa...:31:

hemen teşhiş koymuşşsn cnm ama belki genetikdir :27:keşke bütün beyazlar demir eksikliğinden olsa tedavisi var nasıl olsa...:31:

evet malesef genetik 20 yaşından beridir var bu beyazlar aynı sorun ablamda da var boyada dahada beyazlaştırdı tabiki yaa benim merak ettiğim yandı ya bizim saçlar koptu falan öle gür bi saçım yok ama sanki saçlarım çok azalmış gibime geliyor bu saçım uzadıkça eski haline gelir demi sanki hiç düzelmeyecekmiş gibime geliyor oda moralimi alt üst ediyor

ben qenel söledim qenetikse Allah yardımcın olsun :1: ewet bal iyi qeliyo.. ben balı biraz ısıtıyorum uçlarına sürüyorum sabah yıkıyorum.. eskisi kadar kırılmıyo saçlarım.. çünkü herqün düzleştirici kullanan biriyim :18:

Zeytın yagı kullan ucuna ve elma sırkesının durulama suyuna ıyı geldıgını gormustum. Benım sacımda yanıktı düzleştiriciden ben hint ve zeytın yagı kullandım 2-3 defa da turplu su yaptım. Bence hınt yagı ve zeytın yagı kullan zeytın yagını uclara sur. Hınt yağını da diplere dogru canlanması ıcın. Durulama aşamasında da saçını birazcık elma sırkesıyle durula. (; Boylelıkle duzelecektir. Hic değilse bunu 2-3 hafta dene.(; Haftada 3 defa yapsan yeterlı yağları. Her yıkadıgındada elma sırkesı yapabılırsın(;

benim saçlarım da çok bakmsız ve cansızz duruyoo =(( Isırgan otuyla yapılan bi formül varmıs ona bi bak istersen

Prenses merhaba, saclarim berbat durumda seninkinde bir duzelme oldu mu, en azindan bana da teselli olur :((

Canım yanmış saç ve saç uçlarına hıcbır yağın, maskenın faydası yoktur tek yol kestırmek yani kestir dıyen arkadaslar cok haklı bu konuda aynen senın gıbıydım bende denedım yaglar maskeler falan kestırdım ve baktımki daha guclenerek uzadı saclarım anlıyorum kıyamıyosun ama napalım sağlıksız ve uzun saclardansa sağlıklı şöyle parıl parıl ama kısa olsun dımı :)

Back