Saç Rengi ve Saç Boyama saçları yanmadan sarıya boyatanlar yardım lütfenn

mispremses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
1.813
113
163
İstanbul
merhaba kızlar benim siyah dümdüz saçlarım vardı sarı sevdam yüzünden yandı saçlarım sarıya boyatıpta saçları yanmayanlara cidden özeniyorum içinizde röfle baleyaj yaptıran sarıya boyan ve yanmayanlar varsa yardımlarını önerilerini bekliyorum çünkü saçım ciddi anlamda yıprandı en son gittiğim kuaför ben saçını çok güzel açık bi sarıya boyarım hiç yanmaz demişti boyattım turuncu gibi birşey yaptı ben daha ne yaptın demeye kalkmadan cila yaptı iiice berbat oldu ağla ağla başka bir kuaföre gittim düzeltsin diye onunda düzeltme anlayışı koyu renge boyamak ve kesmek oldu sonuçta hem üstüste işlem gördüm hem param hem saçım gitti biraz uzayınca tekrar sarıya dönmek istiyorum hala sarıdan vaz geçmiş değilim bana kuaför tavsiyeniz olacakmı yalnız ilker yavrutürk mos vs gibi kuaförlere gitcek bütcem yok o nedenle okadar uçuk fiyatta kuaförler olmazsa sevinirim

siyah olunca saçın tabi açmak yakar normal yani.benimkilerde seneler önce yandı şuan maşallahhh :)
sana tavsiyem kuaför değil canım saçını kestir düzelttir ve 2-3 ay kadar bakım yap sonra kuaföre git benim tavsiyem iyice bakımdan geçmesi ve saçını elinden geldiğinde her 2 günde 1 yıkayıp kremlemen.mirmirmirmir
zaten mantıken de hemen açılmaz yavaş yavaş açtır birdenbire hem zarar görür hemde malesef banyodan banyoya akar ve aralarda koyu saçın sırıtır :çok üzgünüm:
neden açık renge boyatmıyorsun önce.örneğin saçın siyahsa saçını kumrala yada fındık kabuğuna boyatman gibi...:1hug:

Canım bende 4 buçuk senedir sarı kuLLanıyorum. Biara bende deprosyona girdim bazı nedenlerden doLayı sinirden saçLarımı hint kınasına boyadım.Ama sonradan pişman oLdum tabiki.Hangi kuaföre gittiysem ben bu saçı açamam riske alamam dediler.Saçın kopar,turuncu olur dediLer...Ama ben dinLermiyim :) Aldım orial vurdum saçıma...Önce rengini açtım sonra koleston sedef sarısı ile cila yaptım.Herkes şaşırdı sonrada kuaförlere gittim buda size kapak olsun diye :):):) Şuanda platin sarısı saçım gayette memnunum ne akıor nede sertleşiyor...
Ama bence ilk sefer rengini açtırmak için profesyonel bir kuaföre git derim.Parası ne kadar olursa olsun en azından doğaL yoLLarLa açar saçının rengini...Sonrasında ise sen periyodik olarak boyarsın saçının rengini....

Son düzenleme:
zetn koyu renkten kastım kahveydi yıkadıkça aktı o kahve şuan açık bi kahve oldu aralrna sarı atılsa hoş durcak bi renk ancak aralara tırsam sarı kesin kopar çok yıprandı saçlarım benim derdim saçıma bakım yapıp toparladıktan sora nerde nasıl boyatcam sarıya çünkü ben düzeltiorum saçımı kuaför yine basıo oriali bozuo saçımı bütün bakımım boşa gidiyor

merhaba,

saçın için gerçekten üzüldüm .bazı kuaförler gerçekten işlerini bilmiyorlar.

ben yaklaşık 3 yıldır sarı röfle kullanıyorum.bugün tekrar röfle yaptırdım .kuaförümün stili çok farklıydı ama çok beğendim berçekten istediğiniz rengi yapıyo hemde öyle uçuk fiyatlara değil.üstelik bitkisel boya kullandı tabi 5- 6 saat sürdü boyama ama değdi .fiyata gelincede röfle yaptı üstüne renk açıcı boya kullandı kesim yaptı ve fön çekti 80 TL aldık tabi tnıdık olmanında etkisi vardı ama yine de uygun bana göre :)
umarım en kısa zamanda istediğin saça kavuşursun

keşke ben de bulabilsem böyle bi kuaför:/

canım bende sıyahtan donmeye calısıorum normal boya..sen nasıl hınt kınasını cıkarabıldınnnnnn ay formulu neekaydirigubbakcemile2

ya burda loreal majimeches krem açıcı ile sarı yapanlar varmış olamdı ondana lıp sürcem bakalım tekrar sarı olcakmı uf denemediiğim yöntem kalmadı

slm, buujuu benimde saçlarım uzun zamandır açık sarı ve boyalı saçlara göre gayet sağlıklı saçlarım, doğal saç rengim koyu kumral yani, istersen kuaförümün adresini verebilirim, hem hesaplı hem kaliteli biryer yani

oriali nerden aldınnn..........

canım benim gecmiş olsun en korktugum seydir valla bende 7 senedir sarı saclıyım cok şükür turp gibi sacım hemde paketlerim röflemi diyolar :))) platin sarı sacımın normal rengide sim siyah kuaförümü cok seviyorum hep dip boyası yaptırmama ragmen cok güzel ve ton farkı yok dip boyama 85 tlveriyorum ben ama canı saolsun sacım güzel valla sacım için 500 tl bile verrim ama hem ucuz hep marifetli bi kuaförüm var şimdi sana tavsiyem asla ve asla aralardaki kuaförlere gitme en önemli sey güvenilir bi yere git sarı sac yapmak marifet ister sacım yandıktan sonra istedikleri kadar özür dilesinler istedigim kadar zırlım sacım geri gelmicek sende bunları düşün yavrum :))) hatta yoldan görüpde sac tonunu begendiğin birisinden yardım alabilirsin nereye boyattın bana yardım edebilirmisin gibisinden :))) okadar para veremem diyosan sarı sac bakımlı insanlar kullana bilir bunun hep dip boyası var yani kaliteli bi yere git müşterisi bol olan illaki duyarsın bak ama sakınnnn sakınnn arada kuaförlere gitme asıl ozaman parangider gerci bak hep düzeltim derken hem paran gitmiş hem sacın yazık be güzelim iyi düşün sarı sacı seviyosan biraz masraflı oluyo kuzum bakımlı gözüküyosun dikkat cekiyo ama bide dip boyası geldiğinde öle gezince komik oluyo ee bir ay ac kalcan dipboyası yapcan 5 ay ackalcan dip boyanı yaptırıcan ozaman okiş tatlım iyi bi kuaför senin ilacınnnn

benimde saçlarım açık kumraldı çok ünlü bir kuaföre gittim 125 tl para verdim bide pazarlıkla yani güya röfle yapacak bu yaptımı 10-15 paket bişey kalın kalın bide cilada sürmedi tamam hoş bir renk oldu ama röflenin yanından geçmez bide saçlarımın uçları yıpranıktı o o yıpranmış yerler lastik gibi uzadı. neyse gittim 4 ay sonra başka kuaföre (bu arada saçlarımıda uçlardan kestirmiştim) dedim adam gibi röfle yap 75 tlye mis gibi röfle yaptı uçlarıda okadar yıpranmadı
bi ara yine uçlarını aldırdım neyse dipler baya bi çıkınca aynı kuaförde tekrar röfle yaptırdım şimdi sapsarı saçlarım var uçlarıda çok kötü değil ama kremde kullanıyorum tabi...

ben en son geçen yıl röfle yaptırdım saçlarımda kısa olmasına rağmen 150 lira aldı güzel oldu ama seninkini duyunca kendimi enayi gb hissettim -tatlicadiarzu-

ben aralık ayında röfle yaptırdım. 175 ytl ye mal oldu. ama değer. istediğim bir renk. bebek sarısı. ve bitkisel boya kullandı. saçımda hiç yıpranma yok.dip boya yaptırmıyorum. röfledenröfleye saçımı boyattığım içinde bana bu meblağ o kadar yüksek gelmiyor...
burada yaşasaydın benim kuaförümü tavsiye ederdim. ama maalesef istanbuldasın..

arkadaşlar kuaförlerinden memnun olanlar adres söyleyeblirmi bide resim koyarmısınz ben açık hoş bi sarı istiyorum

MerhabaLar..
Sacimn dogal rengi acik kahverengiydi.7 ay once sacimi siyaha boyadim.7 aydir boyamiyorum , rengi baya akti sacimda uzadi fln ztn. Acaba tek bi kerede renk acma islemiyle falan findik kabuguna donebilrmiym? yardmci oLursaniz sevinirm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…