• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçları sarıdan kumrala çevirmek

Whateverrrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2019
20
2
1
30
Kızlar merhaba ben saçlarımı palette renk açıcı ile açtım sonra da palette 10.1 ve açık sarı rengine boyadım sonuç turuncu bir sarı oldu. Kötü duruyor yumurta sarısı gibi aynı ben bu saçtan nasıl kumrala dönerim ve bu turunculukları yok ederim?

Eklentiler

• 2019-11-12-13-51-53-430.jpg
    2019-11-12-13-51-53-430.jpg
    107,5 KB · Görüntüleme: 60
Cilala turunculuklar gider. Ciladan sonra mor sampuana devam edin. Youtubeta cila videoları var. Yalniz fazla yaparsanız yeşile dönebilir

Turunculuk nasıl gider yazmissiniz ondan söyledim. Evde kumral boyayacaksaniz. Istediginiz boyayi alıp boyayin. 2 ay sonra tekrar ayni boyaya boyayin. Zaten 2 3 boyama sonra renk oturur.

Ben saçımı kahve yaparken lorealcasting kullanıyordum memnunum saçlarımı çok doğal rengi gibiboyuyordu. Kahve düşünürseniz bronz kahvesini öneririm bal köpüğü de bir o kadar güzeldir
Mor şampuan kullanıyorum ama pek Bi etkisi olmuyor önerebileceğin Bi kumral saç boyası var mı

Kızlar merhaba ben saçlarımı palette renk açıcı ile açtım sonra da palette 10.1 ve açık sarı rengine boyadım sonuç turuncu bir sarı oldu. Kötü duruyor yumurta sarısı gibi aynı ben bu saçtan nasıl kumrala dönerim ve bu turunculukları yok ederim?
Sordugun sorun bndede vardi
Turuncudan küllü sari yapma yontemim bunu oku acma cila ve puf noktalari var kesfettigim resimde vat kıyaslayabilirsin de unarim isine yarar

Koleston 7.1 ve Loreal excellence 7.1 renginin uygun olacağını düşünüyorum ben ama yine de kutuların arkasına bak tonlamalara aşağı yukarı ne renk çıkabilir kestirebilirsin

Back