• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlari sari yapmak imkansizmi ya :((

cileli0001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
45
7
1
33
Selams kizlar :KK43: simsiyah saclarimi kendimce bakir yaptim ve 3 ay oyle dolasdim ve bu hafta gidip acici aldim syoss 13.00 acicisyila boyadm sacim tabiki turuncu oldu ve üstune 10.01 küllu acik boyadım offf halen turuncu halen turuncu biktim ya bi türlü sari yapamiyorum ya sacimin diplerinde guzel bir acik sari var ama aşglara dogru turuncu son kez sacmin uclarina acici sursem ve ardindan mor sampuanla yiksam gecermi nolur bir cagre avrupda yasiyorum.burdaki kuaforler asiri pahali saten kendim acmisim son bir tik kaldi ne yapmaliyim burda sadece loreal schwarzkopf garnier syoss cesitleri var baska yok.. acicilar hep hazır satiliyor burda hangi marka kac numara soyleyin bana tecrübe li arkadaşlarım

Açıcı üstüne açıcı kullanmanın bir faydası yok, aksine saçlarınız daha çok yıpranır, kopar, dökülmeler başlar.
En son ne zaman boyadınız saçınızı?

Açıcı üstüne açıcı kullanmanın bir faydası yok, aksine saçlarınız daha çok yıpranır, kopar, dökülmeler başlar.
En son ne zaman boyadınız saçınızı?
Gecen hafta boyadimda ama benm saclarum gür kalin telli ince telli değil yani ozaman ne önerirsiniz kafama topuz yapiyorum surekli uclara dogru turuncu diye diplerim sari 10.01 sürdüm halde bir düzelme olmadi niye boyle olduki napabilirim acaba

Sadece uçlarında turunculuk varsa
Uçlara açıcı sür sonra sıyırarak bak sürekli oldumu diye zaten hemen açılır korkma yıpranma olma üstünese 10.1 sür komple tamamdır :)

Gecen hafta boyadimda ama benm saclarum gür kalin telli ince telli değil yani ozaman ne önerirsiniz kafama topuz yapiyorum surekli uclara dogru turuncu diye diplerim sari 10.01 sürdüm halde bir düzelme olmadi niye boyle olduki napabilirim acaba

P pudink 'in dediği gibi de yapabilirsin. Veyahut koleston 12.0 alıp direk boyayabilirsin. Bu da işe yarar...

Back