• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Saçları parlatmak ve kepek sorunu için Elma sirkesi!

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
ikidir uyguluyorum son durulama suyuna ama kepeklerim hala var başarılı olan arkadaşlar ne kadar da kepeklerinden kurtuldular elma sirkesi sayesinde ..

izes ilk kullanımda faydasını göreceğiniz bişiy söyliyim şampuanının içine çam terebentin ve badem yağı koyun hem saç dökülmeniz azalır hem de kepek sorununuz ilk kullanımda kalkar ortadan.badem yağı da saçı besliyor ve saçı çabuk uzatıor.ben pantene şampuanımın içne koydum ve faydasını gördüm kesinlikle bi deneyin derim

kızlar ben dün okumuştum elma sirkesi işini bgn yaptım ve saçlarım dalgalı her gören maşamı yaptırdın saçlarına dedi kesinlikle tavsiye ediorum kokusuna gelince ıslakken koktu hatta korkmuştum bölemi kokucam diye ama kuruyunca hiç koku kalmadı..:)

az önce üzüm sirkesini denedim, yarım litre şişeye çay bardağında sirke döktüm şampuandan ve saç kreminden sonra üzüm sirkesi döküp yaklaşık 10 dakika beklettim. saçım her zaman banyodan çıktıktan sonra elektrikli olurdu ama şuanda dümdüz sanırım elektriğini aldı ve ben saçımı yazın kozmetikçilerde bulunan saç açtırıcılarla açmıştım o yüzden saçımın rengide 1 ton falan açıldı sirkeden sanırım çünkü su değdirince kahverengi bi su çıktı normalde olmuyodu. kepekle ilgili noldu bilmiyorum ama şuan durumumdan memnunum

yahu benim saçık buram buram sirke kokuyor çok fazla mı koydum acaba bi ölçü vs versenz gitmiyor koku :(

Back