Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şampuan ve Saç Kremlerisaçları parlatmak için?????lütfen cevaplayınn
arkadaşlar merhaba.ben birşey sormak istiyorum.hani bakım kremleri oluyor ya, onların saçı parlatmak için olanları var mı? varsa markasını verir misiniz acaba?
arkadaşlar merhaba.ben birşey sormak istiyorum.hani bakım kremleri oluyor ya, onların saçı parlatmak için olanları var mı? varsa markasını verir misiniz acaba?
hobby briyantinden ben gayet memnunum... saç dökülme problemim yok, yıllardır kullanıyorum ve hiç bi problem yaşamadım ve çevremdeki kişiler saçlarımı çok beğenir, özellikle saçımla ilgili sorular sorarlar ...
saçı parlatmak için sirke kullanıorm ben forumdada çok ünlü bi çok arkadaşta işe yaramış hemen anlatıyım uygulanışını
saçını yıkadıktan sonra durulama esnasında bi kaba yarım fincan elma sirkesi ve su ekliosun bu saçına döküosun 5 dakka bekletiosun o esnada vücudunu falan yıkarsın fln daha sonra saçını suyla durulayıp bitiriosun
ben saçlarıma haftada 1 kere zeytinyağı sürüyorum çok güzel oluyor hem parlıyor hem yumuşaçık oluyor. ama gerçek zeytinyağı olmalı dandik bişeyse saçı kötü yapabilir. hem gerçek zeytinyağı kolayca arınıyor.
haftada bi gün zeytinyağını benmari usulü ısıtıyorum. ılık seytinyağını masaj yapa yapa sürüp 20 dakka bekletip yıkıyorum çok iyi geliyor saçıma.