Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçları önceden dökülen fakat bakım yaptıktan sonra artık dökülmeye paydos diyenler..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

94049

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
3.117
1
0
İstanbul
kızlar bu bölümde öndecen saçlarımız döküldüğünde verdiğimiz mücadeleyi ve nasıl olumlu sonuç aldığımızı yaptığımız yöntemleri paylaşalım...

canım ben önce zeyt,nyağlı sabunla yıkıom sonra bi kere şampuanlıom..son durulama suyunada sirkeli su yapıom..artık dökülmüo saçlarım

Geçen sene aşırı dökülme oldu saçımda strese bağlı ki diğer topiklere yazdım inanılmaz güzel saçlarım vardı ama sağlam bi sabotajla saçlar gitti şampuanımın içine tüy dökücü krem konulmuş ve saçlarım erimiş kısacık kesilmek zorunda kalmıştı.. bunun depresyonu stresiyle sürekli ağlama felan benim saçlar aşırı dökülmeye başladı resmen yarı yarıya gitti en son lorealin 12 li serumunu aldım kuaförüm önermişti umudum yoktu ama daha ilk haftada dökülme tamamen durdu ve bir ayın sonunda yeni saçlar çıkmaya başladı şuan eski saçlarıma kavuştum gür ve uzadılar çok memnunum bu serumları saçı yıkadıktan sonra nemliyken saç diplerine masajla uygulayıp bırakıosunuz ve iki yada üç günde bi yapıosunuz tavsiye ederim..

canım ben önce zeyt,nyağlı sabunla yıkıom sonra bi kere şampuanlıom..son durulama suyunada sirkeli su yapıom..artık dökülmüo saçlarım

canım allah daha büyük sıkıntı vermesin ama bu saç dökülmesi insanı ne kadar moralmen çöktürüyor senden birşey rica ediyorum sabunun methini duydum ikidir kullanıyorum senin sabunun ismi nedir birde dökülmen çokmu şiddetliydi ne kadardır kullanımdan sonra dökülmen durdu anlatırmısın.:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…