Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçları HİÇ uzamayan var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Narkissos

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
277
244
303
İstanbul
Merhaba arkadaşlar :) Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.
Ben 3 yıl önce kuaföre gittim saçımı kestirmek için.Gidiş o gidiş.Bir daha saçımı kestiremedim çünkü uzamadı.
Böyle bir durum yaşayan var mı?Kuaför saçımı kestikten sonra "şeklini görebilmek için" fön çekti.Diplerine 1 dakika tutmuştur o fön makinesini.İnanılmaz canım yandı ama nasıl olduysa diplerdeki saçlarıma bir şey olmadı.
O günden sonra saçlarım hiç uzamadı.Zaten o günden önce de fazla uzamazdı ama bu kuaför işinden sonra iyice öldü saçlarım.
1 cm bile uzamıyor ayda.Saçlarım sürekli aynı boyutta.Uzasa anlarım çünkü.Omzumdan biraz daha yukarda saçlarım.
Bitkisel şampuan denedim, badem yağı+bemiks+bepanthen+evigen ampüllerle karışım yaptım onunla da uzamadı.
Benim gibi bir sorun yaşayan var mı arkadaşlar?Saçları ayda 1 cm bile uzamayan,ya da HİÇ uzamayan var mı?

Merhaba arkadaşlar :) Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.
Ben 3 yıl önce kuaföre gittim saçımı kestirmek için.Gidiş o gidiş.Bir daha saçımı kestiremedim çünkü uzamadı.
Böyle bir durum yaşayan var mı?Kuaför saçımı kestikten sonra "şeklini görebilmek için" fön çekti.Diplerine 1 dakika tutmuştur o fön makinesini.İnanılmaz canım yandı ama nasıl olduysa diplerdeki saçlarıma bir şey olmadı.
O günden sonra saçlarım hiç uzamadı.Zaten o günden önce de fazla uzamazdı ama bu kuaför işinden sonra iyice öldü saçlarım.
1 cm bile uzamıyor ayda.Saçlarım sürekli aynı boyutta.Uzasa anlarım çünkü.Omzumdan biraz daha yukarda saçlarım.
Bitkisel şampuan denedim, badem yağı+bemiks+bepanthen+evigen ampüllerle karışım yaptım onunla da uzamadı.
Benim gibi bir sorun yaşayan var mı arkadaşlar?Saçları ayda 1 cm bile uzamayan,ya da HİÇ uzamayan var mı?

hayatımda ilk defa duyuyorum böyle bişeyi, bi doktora gitseniz?

hayatımda ilk defa duyuyorum böyle bişeyi, bi doktora gitseniz?

Bugün eczaneye uğradım,biotin hapı hakkında danışmak için.Bana doktora gitmemi ve kan değerlerimi ölçtürmemi söyledi.En yakın zamanda gideceğim zaten.Saçlarım düzleştiriciden mahvolmuş durumda,inanılmaz kuru ve kabarık :) Bu saçlardan kurtulmam için uzaması lazım ama uzamıyor işte :)

benimde saçlarım hiç uzamaz yada 1 cm olmadan çok az uzar bence bu bünyeyle alakalı,ince telli ve güçsüz saçlarım var ne yaptımsa işe yaramıyor ve genellikle saç tellerim kalınlaşsın diye koyu renge boyuyorum demek ki yalnız değilmişim :31:

benimde saçlarım hiç uzamaz yada 1 cm olmadan çok az uzar bence bu bünyeyle alakalı,ince telli ve güçsüz saçlarım var ne yaptımsa işe yaramıyor ve genellikle saç tellerim kalınlaşsın diye koyu renge boyuyorum demek ki yalnız değilmişim :31:

1 cm uzasa şükrederim :) Bazı insanları görüyorum saçları ayda 1-2 cm uzuyormuş,ama onlar daha fazla uzasın istiyor.Herkesin derdi farklı işte.Benim de saçlarım ince telli ve güçsüz.Saç derim kupkuru,tarayınca hep kopuyor saçlarım.Mümkün olduğunca temiz içerikli şeyler kullanmaya çalışıyorum ama saçları içerden beslemek lazım..Bence de bünyeyle alakası var.Herkesin bünyesi farklı :)

Back