Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
saçlarımı düzleştirdikten sonra soğuğa çıkıyorum önce sonrada durulanmayan kremim var onu sürüyorum ama benim saçlarım hafif dalgalı ve kolay şekil alıyo bozulmuyo bazen krem bile sürmüyrum yağlandırıyo diye
saçlarımı düzleştirdikten sonra soğuğa çıkıyorum önce sonrada durulanmayan kremim var onu sürüyorum ama benim saçlarım hafif dalgalı ve kolay şekil alıyo bozulmuyo bazen krem bile sürmüyrum yağlandırıyo diye
Köpük kullanmadım yani bir kere falan denemiştim ama saçımı düzleştirmeden o da. köpüğü sürmesi kolay birde düz saçın şeklini kolayca korur diye düşünüyorum. Sprey düşünmüyorum sıkarken suratıma falan gelir yani beceremem
canım baya bi süre kullandım köpük ama saçlarıma zarar veriyo ve dökülüyodu her fönde düzleştirmede kullnırdım ama artık kullanmıyorum diyorum ya bazaen krem bile sürmüyorum
T.V de falan bakıyorum kızların saçları dümdüz bende aynısını istiyorum saçlarım düzdür zaten ama onlar kadar düz görünmüyor sanki saç düzleştiricim kalitelidir ama bilmiyorum sorun nerde. demekki bişi sürmek lazım.
köpük önce mi sonra mı süreceğiz acaba? Hangisi daha etkili olur?
canım baya bi süre kullandım köpük ama saçlarıma zarar veriyo ve dökülüyodu her fönde düzleştirmede kullnırdım ama artık kullanmıyorum diyorum ya bazaen krem bile sürmüyorum
tvdeki dümdüz saçlar fönle olmuyor ,bişeyler sürünce de yağlanıyor hemen, pis görünüyr
çözüm yıpratıcı olsa da saç düzleştiricileri
jilet gibi oluyor saç:82::82: