• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçları dökülenler hangi boyaları tercih etmeli?

ege12

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
12
0
16
Bursa
kızlar benim saçlarım aşırı dökülüyor ama saçlarımda da beyazlar olması nedeniyle boyamak istiyorum saça zararı olmayan bitkisel boya tercihiniz var mı amonyaklı boyalar saçı döküyor mu yardımcı olursanız sevinirim

Tints of Nature
Tints Of Nature

Organic Natural Colors
Natural Colors

Piyasadaki diğer boyalardan biraz daha masum bu markalar. Linklerden içeriğiyle ilgili bilgi alabilirsin.
Sadece beyaz kapatmak için boyuyorsan ve saç rengini sürekli değiştirmek gibi bir isteğin yoksa kına da kullanabilirsin. En doğalı ve zararsızı o aslında.

Leaf Life Kına Seti
Tanıtım – Leaf Life Kına Series

kızlar benim saçlarım aşırı dökülüyor ama saçlarımda da beyazlar olması nedeniyle boyamak istiyorum saça zararı olmayan bitkisel boya tercihiniz var mı amonyaklı boyalar saçı döküyor mu yardımcı olursanız sevinirim

loreal castingler amonyaksız..bbeyazları tam olarak kapatırmı bilmiyorum ama saçları yumuşacık yapıyor..bir de benmde saçlarım normalde dökülür ama saçımı boyadıktan sonra /markası farketmeksizin)dökülmeler azalıyor..sizde de böyle oluyor mu?

loreal castingler amonyaksız..bbeyazları tam olarak kapatırmı bilmiyorum ama saçları yumuşacık yapıyor..bir de benmde saçlarım normalde dökülür ama saçımı boyadıktan sonra /markası farketmeksizin)dökülmeler azalıyor..sizde de böyle oluyor mu?

aynen benimde öyle oluyor. ilginç

Back