Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaSaçları dökülenler hangi boyaları tercih etmeli?
kızlar benim saçlarım aşırı dökülüyor ama saçlarımda da beyazlar olması nedeniyle boyamak istiyorum saça zararı olmayan bitkisel boya tercihiniz var mı amonyaklı boyalar saçı döküyor mu yardımcı olursanız sevinirim
Piyasadaki diğer boyalardan biraz daha masum bu markalar. Linklerden içeriğiyle ilgili bilgi alabilirsin.
Sadece beyaz kapatmak için boyuyorsan ve saç rengini sürekli değiştirmek gibi bir isteğin yoksa kına da kullanabilirsin. En doğalı ve zararsızı o aslında.
kızlar benim saçlarım aşırı dökülüyor ama saçlarımda da beyazlar olması nedeniyle boyamak istiyorum saça zararı olmayan bitkisel boya tercihiniz var mı amonyaklı boyalar saçı döküyor mu yardımcı olursanız sevinirim
loreal castingler amonyaksız..bbeyazları tam olarak kapatırmı bilmiyorum ama saçları yumuşacık yapıyor..bir de benmde saçlarım normalde dökülür ama saçımı boyadıktan sonra /markası farketmeksizin)dökülmeler azalıyor..sizde de böyle oluyor mu?
loreal castingler amonyaksız..bbeyazları tam olarak kapatırmı bilmiyorum ama saçları yumuşacık yapıyor..bir de benmde saçlarım normalde dökülür ama saçımı boyadıktan sonra /markası farketmeksizin)dökülmeler azalıyor..sizde de böyle oluyor mu?