Şampuan ve Saç Kremleri Saçları dökmeyen gürleştiren zararsız şampuan var mı ?

Revox at kuyruğu şampuanı gratislerde var 50 tl civarı ben bayıldım seyrek ve ince telli saçlarımı sanki yele kıvamına getiriyor

sanmıyorum bana gayet iyi geldi acaba ölü saçları dökmüş olabilir mi zaten ölü saçları döküp yenilerine yer açıyor olabilir mi

Revox at kuyruğu şampuanı gratislerde var 50 tl civarı ben bayıldım seyrek ve ince telli saçlarımı sanki yele kıvamına getiriyor
o kadar etkili mi gerçekten? Benim dökülme değil de uzamama problemim var daha çok. Şampuanım bitince deneyeceğim.
Ah bu şampuanlara verdiğimiz paralar :):):)

kızlar bu sampuanlar benim saclarimi kuruttugu ve mısır püskülü gibi oldugu icin kurumus , yıpranmıs , dökülen saclar icin güzel bir krem ve sampuan onerir misiniz ? (sls,sles, paraben lütfen icermesin ..)

organix biotin serisinden alsam mi yada argan yağlı serilere mi baksam ne dersiniz

organix ın bıotinli mor olanı kullanmıstım kokusu super uzattı da sankı krem olarak da e vitaminli sarı organixi kullanmıstım memnundum tabı benım sorunum dokulme oldugu ıcın baska sampuanlara yoneldim

Eğer varsa böyle bir şampuan yazar mısınız kullanıp memnun kalanlar ?
Merhaba ben saç dökülme sorunum yüzünden eczacımın tavsiyesiyle prosenin adlı şampuanla tanıştım bana beğenmezsem paramı geriye vereceğinden bahsetti 3. Kutuyu bitirdim geçen hafta yapılan saç analizinde zayıf saçlarımın güçlendiğini gördüm ve buradan saç dökülmesi olan herkeze tavsiye ederim denemenizde fayda var

Yok ben artık şampuan kullanmayacağım bir şampuanla ilk 1 ay iyi gidiyor sonra yine eski haline dönüyor ,sertleştirse de sabuna döneceğim en azından kimyasal yok saçlarım çok döküldü ,çok kısa kestiriyorum ama yok o kadar seyreklerki ama baktım olacak gibi değil kınaya basladım bu gün çok heyecanlıyım
eskiden 2 yıl boyunca kına yapmıştım saçlarım çok güzelleşmişdi son üşenip boyaya devam edince yine mahvoldu ,
Dün kuaföre gittim kestirmek için orada bir bayan kına yapmış içine hibiskus çayı koymuş saçları çok güzeldi ben de heves oldum tabi hemen aktardan kına ve hibiskus aldım ve şimdi heyecanla bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…