• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri saçları cabuk uzatan ve en iyi bitkisel bakım karısımı

melike11338

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
4
0
36
İstanbul
arkadasşar saçlarmı uzatmaya basladım ve saclarım cok kuru mevsimden dolayı olsa gerek dedim fakat bir türlü gitmiyor sizce cabuk uzaması ve bakım olarak ne tür bir karısım önerirsiniz bunları nasıl uygulamalıyım sacıma

daha önceden ben Sarımsak Yağı, Çam Yağı, Badem Yağı ve Buğday Yağını duymustum sizce hangi tür karısımla en iyi çözümü alırım ....

Son düzenleme:
Saçlarım hızlı uzasın alanına az önce bir paylaşımda bulunmuştum bununla ilgili oradan yağlarla ilgili kısmını tekrar paylaşyım:)

tatlı badem yağı, hint yağı, susam yağı, ceviz yağı, çörekotu yağı, zeytin yağı, defne yağı, defne tohumu yağı ( başka yağlar varmıydı hatırlayamıyorum şişelerini attım bitenlerin de aklıma gelirse yazarım.)
bu formülü uygun günlerde saç diplerime uyguluyorum, güzelce yedirdikten sonra bir adet bemiks ampulü de kırıp şırıngayla eş miktarda dağıtıp yediriyorum.
4 5 saat bekletip saçımı yıkıyorum.
bunu yaptığım günler içine bal ilave ettiğim şampuanla yıkıyorum. Bemiks kokusunu bastırsın diye avonun meyveli şampuamlarından narlı olanı kullanıyorum. bakım yapmadığım günler biobelindanın berenis bitkisel şampuanını kullanıyorum. (bu şampuanın içini de ekstra defne tohumu yağını kattım. Benim saçıma iyi geliyor çünkü.)

Ben faydasını gördüm, umarım size de iyi gelirrr:)

ben amhet marankinin önerdiği sekilde;

Sarımsak Yağı(Kokusu Yoktur), Çam Yağı, Badem Yağı, Havuç Yağı ve Buğday Yağını eşit olarak karıştırarak elde ettiğiniz karışımı her gece friksiyon yöntemi (Alttaki Video'da gösterilen şekilde) ile tüm parmaklarınızla önden arkaya doğru yedirerek ve kırma yapmadan saç diplerinize yedirin. Ardından Saçlarınızı bir Bone ile kapatın en az iki saat tercihen tüm gece bekletin. ve 200ml sampuanıma bir kapak çam terebenti ekleyip yıkamayı düşünüyorum bu formülü uygularsam sanırım sonuc alırım diye düşünüyorum ....

Saçlarım hızlı uzasın alanına az önce bir paylaşımda bulunmuştum bununla ilgili oradan yağlarla ilgili kısmını tekrar paylaşyım:)

tatlı badem yağı, hint yağı, susam yağı, ceviz yağı, çörekotu yağı, zeytin yağı, defne yağı, defne tohumu yağı ( başka yağlar varmıydı hatırlayamıyorum şişelerini attım bitenlerin de aklıma gelirse yazarım.)
bu formülü uygun günlerde saç diplerime uyguluyorum, güzelce yedirdikten sonra bir adet bemiks ampulü de kırıp şırıngayla eş miktarda dağıtıp yediriyorum.
4 5 saat bekletip saçımı yıkıyorum.
bunu yaptığım günler içine bal ilave ettiğim şampuanla yıkıyorum. Bemiks kokusunu bastırsın diye avonun meyveli şampuamlarından narlı olanı kullanıyorum. bakım yapmadığım günler biobelindanın berenis bitkisel şampuanını kullanıyorum. (bu şampuanın içini de ekstra defne tohumu yağını kattım. Benim saçıma iyi geliyor çünkü.)

Ben faydasını gördüm, umarım size de iyi gelirrr:)

sizin önerdiğiniz formülde cok yag var :) karıstırırım sonra saça zarar vermeyelim :) ben kesin ve net çözümler arıyorum

ben amhet marankinin önerdiği sekilde;

Sarımsak Yağı(Kokusu Yoktur), Çam Yağı, Badem Yağı, Havuç Yağı ve Buğday Yağını eşit olarak karıştırarak elde ettiğiniz karışımı her gece friksiyon yöntemi ile tüm parmaklarınızla önden arkaya doğru yedirerek ve kırma yapmadan saç diplerinize yedirin. Ardından Saçlarınızı bir Bone ile kapatın en az iki saat tercihen tüm gece bekletin. ve 200ml sampuanıma bir kapak çam terebenti ekleyip yıkamayı düşünüyorum bu formülü uygularsam sanırım sonuc alırım diye düşünüyorum .... yada hepsini sampuana eklesem olabilirmi ne derseniz ?

Son düzenleme:
Back