Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saclari Bir Kac Islemden Sonra Sert Olanlarin Paylasim Alani
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi EU2
ben de açtırmıştım aynı şekilde..ne yazıkki saç kremleri gibi şeyler sadece bir sonraki yıkamaya kadar geçici olarak yumuşatıyor
görünüş olarak bu saçların normal gözükmesi anca saça fön çekilmesiyle oluyor
ben saçım yandığında her hafta fön çektiriyodum..anca o zaman normal görünüyorlardı
ne yazıkki kestirmeden kurtulunmuyor
saçların sanırım kendi doğal siyahı değildi de boya siyahıydı dimi..
benim de mavi siyahtan kumrala açıldığında aynı şey başıma geldi
görünüş olarak bu saçların normal gözükmesi anca saça fön çekilmesiyle oluyor
ben saçım yandığında her hafta fön çektiriyodum..anca o zaman normal görünüyorlardı
ne yazıkki kestirmeden kurtulunmuyor
saçların sanırım kendi doğal siyahı değildi de boya siyahıydı dimi..
benim de mavi siyahtan kumrala açıldığında aynı şey başıma geldi
- Konu Sahibi EU2
benim de saçım senin gibiydi ama kurtuldum çamterebentin yağını şampuanla karıştırdım hem uzadı hemde canlandı yoksa kel kalıcaktım.......
sana katılıyorum besa çam terebentini bende şampuanla birlikte kullanıyorum saçımın dökülmesi de azaldı:içelim:
- Konu Sahibi EU2
aynı durumu bende yaşadım ama öncelikle sabırlı olman gerekiyor ve uzadıkça saçlarını ucundan az az kestirmelisin ve ben o zamanlar başladığım ve hala devam ettim dove terapi serisini kullanıyorum...umarım sendede işe yarar,unutmadan saçların hala sarıysa kurtulamazsın saçlarınınrengini bence koyulaştır ben öle yaparak kurtuldum birazda