Saç Rengi ve Saç Boyama Saçları beyazlayanlar yardım!

madmadmad

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
147
1
296
Bursa
Kızlar saclarımın sadece önlerinde beyazlar var ve boyatmak istemiorm artık döküo ve mahvedio sacları boya..
Boya dısında önerebileceginiz bişey varmı?? Mesela beyaz saca uygulanan ürünler var grey hair gibi hiç kullanan var mı??
yada boya kullanmalıysam hangi boya daha az yıpratır?? Doğal bir yönem yokmudur beyazları kapatabilecek ?? lltfnn yardm edinn(((

sac rengim koyu kestane bu arada...

O ürünü annemin bir arkadaşı kullanmıştı
inanılmaz memnun kalmış ve tamamen kendi saçlarına kavuşmuştu
Beyaz diye bir derdi ortadan kalktı kadının

Suna Dumankaya saç beyazlamasına bitksel çözüm formülü malzemeleri;
1 tane orta boy soğan
1 tane (5 diş) sarımsak
1 adet yumurta sarısı
1 kaşık kadar zeytinyağı
Suna Dumankaya saç beyazlamasına bitksel çözüm förmülü Hazırlanışı ve Uygulanışı:
1 adet orta boy soğan ve 5 diş kadar sarımsak bir kap içerisinde iyice ezilir ve içerisine 1 adet yumurta sarısı , 1 yemek kaşığı kadar zeytinyağı eklenir. Krem kıvamına gelene kadar durmadan karıştırın. Elde edilen bu karışım saçlara sanki saç boyası sürülür gibi sürülmeli ve 1 saat kadar beklenmelidir. 1 saat ardından ılık su ile masaj yaparak temizlenmelidir. Saç beyazlamasını giderici bitkisel çözüm doğal bakım kürü istenen sonuç elde edilene kadar haftada sadece 1 kez uygulanmalıdır.

--- Denemekten zarar gelmez sanırım.. Boya diyorsanızda bitkisel boyalar var amonyaksız boyalarda daha az yıpratır diye biliyorum..

O ürünü annemin bir arkadaşı kullanmıştı
inanılmaz memnun kalmış ve tamamen kendi saçlarına kavuşmuştu
Beyaz diye bir derdi ortadan kalktı kadının

Annenızın arkadaşının kullandıgı urun gray hair mı? onla ılgılı nette yasaklandıgı haberlerı var ıçınde saglıga zararlı kurşun bulunuyormuş.
Gray away ve grayban adlı ıkı urun daha var gray away ı unlulerde kullanıyormuş sozde fakat şıkayet sıtesınde çok şıkayette var.
Kullanan arkadaşlar varsa yorum alabılırmıyız?

kızlar bütün gün netten arastırdım bisürü ürün var bu içerikte.. misal,,, ak yok , gray away, youth hair giibileri ama hiçbiriyle ilgili tek güzel yorum yok(( neyapıcam ben yaa boyada cok döküyo sacları(( ceviz fln süren yokmu saclarına beyazlarına((((

noooolurrr yardım bilen yokmuuuu((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…