Saç Kesim Şekilleri Saçlarda elektriklenmeyi nasıl önleyebilirim ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

destici

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2011
186
0
46
Bursa
saçladım uzun katlı.. saçlarımın dalgaları çok hoşuma gidio fakat üst katım çok elektriklenio ya daha fazla wax gerekio yada üstten tuturmam gerekio bu da hoşuma gitmio
elekrtiklenmeyi önlemek için ne önerirsiniz ??

benimde aynı şekildeydi bütün şampuanları denedim, şimdi gliss in şampuan (şeffaf sarı) ve saç kremi (beyaz)ni kullanıyorum elektriklenme çok az oluyor tavsiye ederim

onu bugün araştırdım sanırım iyi gelebilir kulanayım bakalım teşekkürler şey bide onun yanında mecitefendi şampuanı kullansam çok mu karışık bişey olur

Bu durumu biraz da yeni çıkan küçük saçlar yaratıyor. Geçici bir çözüm olarak saç spreyi ya da çok çok az briyantinle üstteki elektriklenmeyi alabilirsiniz.

gliss in şampuan ve saç maskesini aldım daha iki defa kullandım ama ilk kullanıp wax sürmeden okula gittim hiç kimse waxsız olduğunu farketmedi söylediğimde aaa dediler çünkü onu sürmeden yada düzleştiricisiz hiç görmediler gibi bişey bu sefer hiç bişey yapmadan görünce şaşırdılar ve bu beni çokk mutlu ettiii :))) :)) dalgalarım ortaya çıkmıştı ve önlerim düzgün bi şekildi bende şaşırdımmm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…