Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamasaçlara doğal kızıllık vermek
Arkadaşlar saçlara doğal kızıllık vermenin bir yolu varmı netten baktım kına sabunu diye birşey varmış acaba deneyen varmı yada kızıllık için başka bir yol bilen yardım ederseniz sevinirima.s.
Ben de kina sabunuyla ilgili bir konu acmistim. Bu konu biraz eski ama güncellensin böylece.
Kizlar saclara kina yakmaktan baska hangi yolla dogal kizillik verilebilir? Saclarim acik kumral. Benim istedigim dogal kizilliksa cok cirt olmayan, hafif isiltili bir kizillik. Kinayi bu yüzden kullanmak istemiyorum. Sacimda siyah boya var, uzayinca kizila boyamayi düsünüyorum ama dogal bir yöntemle istedigim renge ulasirsam boyamaktan vazgecerim.
Yardim ederseniz sevinirim
ben soğan kabuğu ve papatyanın haşlanıp saçta bekletildiğini duymuştum. 2 kere yaptım ve çok fazla bekletme imkanım yoktu az kaldı saçımda. ona rağmen özellikte güneşte soğan kabuğuna benzer yansımalar oluyor. daha düzenli yapmak lazım herhalde. bu arada saçımda hiç boya yok ve kumral
ben soğan kabuğu ve papatyanın haşlanıp saçta bekletildiğini duymuştum. 2 kere yaptım ve çok fazla bekletme imkanım yoktu az kaldı saçımda. ona rağmen özellikte güneşte soğan kabuğuna benzer yansımalar oluyor. daha düzenli yapmak lazım herhalde. bu arada saçımda hiç boya yok ve kumral
Hadi ya, merak ettim bak simdi onu Güneste durdun mu saclarinin renginin degismesi icin? Rica etsem ve senin icin sorun olmazsa saclarinin resmini koyabilir misin?
Kina sabununun renk verme de etkisi olmuyormus yeni ögrendim. Icinde ki kinanin etkisi gectigi icin renk vermiyormus. Zaten cilde de kullaniliyor, mantikli yani. Ama benim aklima söyle bi sey geldi, sampuanin icine biraz kina katsam sacimi onunla yikasam renk verir mi acaba? Ama her seferinde tek kullanimlik az bi miktar sampuanla yapmaliyim bunu yoksa kinanin etkisi gecebilir.
Siz ne diyorsunuz renk verir mi sizce?