Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Perma benim de saçımı dökmüştü. Saçı kurutan bir işlem, asla beslemez ne alaka. Üniversitede yaptırdım, sonra da saçım iflah olmadı. Genetik yatkınlık yoksa zamanla toparlar, genç bir kafa gibi geldi fotoya bakınca ben genetik anlamda şanssız olduğum için çok da toparlanamadı yani.
Perma benim de saçımı dökmüştü. Saçı kurutan bir işlem, asla beslemez ne alaka. Üniversitede yaptırdım, sonra da saçım iflah olmadı. Genetik yatkınlık yoksa zamanla toparlar, genç bir kafa gibi geldi fotoya bakınca ben genetik anlamda şanssız olduğum için çok da toparlanamadı yani.
2 kez perma yaptırdım saçlarım gayet sağlıklı. yaptırdığınız yerin kalitesi ve güveni çok önemli. perma bakım isteyen bir saç.bakmanız gerekli. yine yaptırmayı düşünüyorum yaşasın afro dalgalar
Ben yaptırdığımda yıl 2003 falandı, ben 21 yaşında ancaydım. Böyle yağ bakımları falan bilmiyordum, internet yoktu senin fotoda saçın güçlü görünüyor bence toparlarsın