• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saçlar kabarmayacak...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
E

EU3

Ziyaretçi
KIVIRCIK VE KABARAN SAÇLARDAN KURTULUN

Sizde saçlarınızın kıvırcık ve kabarık olmasından şikayetçi iseniz size güzel bir haberimiz var.Sevgili Suna Dumankaya kıvırcık ve kabaran saçlar için doğal bir karışım hazırlamış.Denemek isterseniz işte taarifi.

Yarım kahve fincanı soya yağı, 2 çorba kaşığı badem yağı, bir çay kaşığı deniz tuzu ve bir tatlı kaşığı elma sirkesini benmari usulü ısıtın. Karışımı saç diplerine boya yapar gibi sürün ve masaj yapın. Ardından streç filmle sarıp iki saat kadar bekletin.umarım faydasını görürsünüz

canım bunu ne kadar sıklıkla kullanacağız? bırde ıkı saat sonunda normal yıkamamızı mı yapıyoruz? pekı kabarmasını engellemek içinmiymiş bu? çok soru sordum ama teşekkür ederimmm

kendisi çok kilolu, azıcık saçı var, yağ damlıyo saçından,yüzü de projeksiyon makinası gibi. kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer

neden böyle bir mesaj yazdınki fiziksel olarak öyle olmasamda öyle olanlara ayıp olmuyormu .ben bunu nette buldum çok kırıldım ya

seni kırmak istemezdim ama herkes bizi sömürüyor habire formül veriyor bende muzdaribim saçımdan kilolarımdan ya o yüzden içim daralıyor hani gidersin ya diyetisyene senden beter kilolu nasıl güvenirsin öyle işte:çok üzgünüm:

işe yarar mı gercekten muamma da kaldım deneyen varsa bizimle paylaşır mı? okadar çok şey sürüyoruz kı kafamıza şöyle yapın diyolar deniyoruz şaşırdım artık.tv ye çıkanların biri başka biri başka bişi diyo...
ee biz hangisini yapalım şimdikaydirigubbakcemile3

Back