canim ben bir suru bakim yagi kullandim cesit cesit ama ne kullandiysam hepsinin icinde mutlaka olan yaglari yazdim. ama ozellikle jojoba yagini ayri olarak aliyorum sac derisini muhtesem bir sekilde besliyor, onemli olan da o zaten. hepsinin yanina aciklamasini yazdim istedigini secebilirsin. ben hepsini kullaniyorum aktar ayni miktar koyarak karisimi hazirliyor. 2 ay kadar yetiyor.
her ay su kadar cm uzatiyor diyemem, boyle bir gercek yok cunku. biraz mantikli olsak anlariz aslinda, boyle bir gercek olsaydi bu isin uzmanlari var ve yillarca bunun egitimini aliyorlar devlet sirri mi neden bizden saklasinlar ki :) giderdik markete nasil yagli saclar, yipranmis veya kepekli saclar icin ayri ayri aliyorsak ayni sekilde saci ayda 15 cm uzatan formulden alirdik veya paramiz yetmiyorsa 10 cm uzatandan alirdik :) durum bu kadar komik aslinda. haksiz miyim?
simdi ben bu basliga ayda 15 cm uzatiyor deseydim insanlar akin akin gelirlerdi, cunku hemen olsun isteniyor, ama hemen olacak birsey maalesef ki degil, kimseyi hayal kirikligina ugratmak istemem.
yukarida yazdigim bakimi duzenli olarak kullanirsan omuza bile gelmeyen saci 1 senede bir kac kez uclarindan aldirarak bele kadar getirebilirsin..