Arkadaşlar saçlarımızın uzamasını istiyorsak, kırıklardan ve çatallaşmalardan acilen kurtulalım. Kısa kalır demeden, çünkü görüntü hem kötü hem de yapılan bakımlardan verimli sonuçlar alamazsınız. O yüzden 2-3 ay şu ürünü kullandım işe yaramadı diyorsunuz. Şimdi saça, ve cilde iyi gelen yağları açıklamalarıyla birlikte yazıcam dilediğinizi seçip aktarlarda karışım yaptırabilirsiniz, ama sadece saça faydalı gelmesi yeterli değil, antioksidan ve rahatlatıcı özelliği içerenlere de önem vermek gerekir.
Siz de faydasını gördüğünüz yağları mutlaka dahil edin.. Karışımı aktarda yaptırıyorum, fısfıslı şişesi sayesinde çok rahat uyguluyorum, saçlarımı yıkamadan 2-3 saat önce masaj yaparak uyguluyorum..
Benim saçlarım geçen sene boyalardan, açma işlemlerinden sonra belime kadar olan saçlarım yanmıştı ve kısacık kestirdim. Saçlarımda kırık, çatallaşma bırakmadım ve inatla hiç bırakmadan bakım yaptım hala da yapıyorum, şu an saçlarım inanılmaz sağlıklı hiç tereddüt etmeden istediğim rengi yaptırabilirken artık kıyamıyorum saçlarıma :))
Umarım yardımcı olabilmişimdir, şimdiden allah sabır versin :)) 1-2 ayda pes etmeyin..
3 senede uzayacak saci 1 senede uzattim, yani ayda 3 kat daha fazla uzatiyor...
:lepi::lepi::lepi::lepi:
- jojoba yağı (cilt,saç, deri bozukluklarında kullanılır E vitamini bakımından zengindir)
- lavanta yağı (doku yenileme, egzama, ergenlik sivilceleri, yanıklara karşı, antidepresan, baş ağrıları, akneleri temizler)
- susam yağı (E, A ve B kompleks vitaminleri içerir, saç ve tırnak için etkili, antioksidan)
- biberiye yağı (saç dökülmesine karşı, masaj yağı olarak da kullanılır, kas ağrıları ya da yorgun bir iş gününden sonra çok uygundur)
- üzüm çekirdeği yağı (saç dökülmesini önleyici etkisi vardır, saç vücut el dudak kremlerinde kullanılır, cilt için koruyucu etkilerde bulunur)
- hint yağı (saç dökülmesini önleyici etkisi ile özellikle saçkıranda faydalıdır, saç ve kirpik bakımı)
- defne yaprağı yağı (Kepek ve saç dökülmesini önler, saçı besler, yumuşaklık, parlaklık ve güç verir)
- ylang ylang yağı (ciidive saçları yenileyicidir, hücre yenileyici özelliklerine sahiptir, afrodizyaktır)
- portakal yağı (Zihin beden ruh titreşimlerini birleştiricidir,meditasyonda,pasif jimnastiklerde yararlıdır, kilo vermede etkili olmaktadır)
- gül yağı (Osmanlılar’da gül yağı psikolojik tedavilerde kullanılmış)
- yılan yağı (bir şişe kullandım, faydasını da gördüm ama bilimsel bi açıklamasını görmediğim için öneremiyorum yani alsanız da olur almasanız da)
Siz de faydasını gördüğünüz yağları mutlaka dahil edin.. Karışımı aktarda yaptırıyorum, fısfıslı şişesi sayesinde çok rahat uyguluyorum, saçlarımı yıkamadan 2-3 saat önce masaj yaparak uyguluyorum..
Benim saçlarım geçen sene boyalardan, açma işlemlerinden sonra belime kadar olan saçlarım yanmıştı ve kısacık kestirdim. Saçlarımda kırık, çatallaşma bırakmadım ve inatla hiç bırakmadan bakım yaptım hala da yapıyorum, şu an saçlarım inanılmaz sağlıklı hiç tereddüt etmeden istediğim rengi yaptırabilirken artık kıyamıyorum saçlarıma :))
Umarım yardımcı olabilmişimdir, şimdiden allah sabır versin :)) 1-2 ayda pes etmeyin..
3 senede uzayacak saci 1 senede uzattim, yani ayda 3 kat daha fazla uzatiyor...
:lepi::lepi::lepi::lepi:
Son düzenleme: