- 6 Nisan 2010
- 1.622
- 163
çok hakLısınn kadını alımlı gösteren şeylerin başında saçLar geLiyorr ..
kestirmiyoooruummm kaydirigubbakcemile3
ahh bir de gözlerrr
iste burda tam destek veriyrm, deseydin ya dugunun var diye, ozmn kesme tabiki birak dugunden gzl birsey yaptirirsin sacina.beyaz gelinligin altinda gzl olursun canim. biraz evliliginde uzun sacli kal ondan sonra kocani kendine bir daha asik etmek icin baska bir sac sekli duusnursun ;-) yine sana bagli tabiki..
ben aslinda evlilikten sonra kestiremeyi dusnuyrdm ama dankkk kestirdim)
valla doğal dalga modeline bayılıyorum canım. kalın doğal bukleler arkadan yarım toplanmış olabilir o tarzı seviyorum. sanada çok yakışacaktır. senin kadar uzun saçım olsaydıda bende düğünümde bu tarz yapsaydım :gitme:
kaydirigubbakcemile3 ayy kusura bakma canim yanlis anladiysam..
tesekkur ederim biliyrm bu fikir gzl ama ne yazikki uygulamasi arti suya dusuyr
yada acil sekilde sacimi uzatmam lazim gerci ben evlensem bile en az bir sene sonra..ozmn kdr uzatma formullerine bakarim
kaydirigubbakcemile3 ayy kusura bakma canim yanlis anladiysam..
tesekkur ederim biliyrm bu fikir gzl ama ne yazikki uygulamasi arti suya dusuyr
yada acil sekilde sacimi uzatmam lazim gerci ben evlensem bile en az bir sene sonra..ozmn kdr uzatma formullerine bakarim
mayalı süt içmeni öneririm canım uzun süredir düzenli içiyorum ve hem saçıma hem cildime çok faydasını gördüm. normale göre 2 kat hızlı uzatıyor. evde yapılan saç bakımı bölümünde saçları uzamayanlar buraya topiğinde bu paylaşılıyor göz at istersen :hulya:
ben bu modeli çok swviyorum sanada çok yakışırr,ama saçların uzunn kestirme bnce çok :) perçem falan dene :)
sakın kestirmeeeeeee bebişş,uzun saç kadını daha çekici gösteriooo
Hep aynı olmak çok sıkıcı olur , arada insanın değişikliğe ihtiyacı olduğunu düşünürüm..
Çok değil ama biraz kesitrseniz bile bi değişiklik olur..