• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçkıran

rodiza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2007
21
0
86
44
İstanbul
saçımda saç kıran oluştu doktora gittim ama birsonuç alamadım sarımsak iyi diyorlar sizce doğrumu..

Canım belki doğru olabilir ama benim bir arkadaşımda da olmuştu o bir ilaç kullanıyordu saçkıran olan yere tentidiot gibi sürüyorduk hatta. bu yüzden sende başka bir doktara başvurmalısın bence.. tabi boyutu da önemli olabilir o konuda pek bir bilgim yok açıkçası. geçmiş olsun canım..

bende oluşalı 4 ay oldu doktora gittim iğne tedavisi yapıldı biraz gelişme var gibi ama beni rahatsız ediyor gördükçe psikolojik olrak üzülüyor insan artık kendi kendime birşeyler yapıyorum sarımsak yağı sürüyorum sarımsağı ortadan ikiye bölüp tuzla bastaırarak ovalıyorum orayı açıkçası insan yoruluyor kendi haline bıraktım kafaya takınca çıkmıyor gibi takmasaan çıkıyor birde beslenmeye önem vermeye başlaım ceviz fındık meyve vs gibi içtendende tedavi etmek gerekiyor hergün bitane sarımsakta yutmaya çalışıyorum bakalımm:18:bu arada teşekkürederim canım sağol yorumun için:16:

kızlar kuaförlük kursuna gidiyorum
orda bir kursa arkadaşımızın saçında var kurs hocamız ona o bölgeyi önce hafif kanatana kadar sarımsak ile tahriş etmesini sonra da sirke ruhu(aktarda var) sürmesini söyledi.
2 haftada bir yaptı ve gözlemledik bayağı saç çıkmaya başladı yakında kapanıcak o bölge.bu sürede boya yapmadı.
tavsiye ederim yalnız sirke ruhu çok keskin bir acı veriyor haberiniz olsun arkadaş dr a gidip sonuç alamadığı için bu yöntemi denedi.

bende oluşalı 4 ay oldu doktora gittim iğne tedavisi yapıldı biraz gelişme var gibi ama beni rahatsız ediyor gördükçe psikolojik olrak üzülüyor insan artık kendi kendime birşeyler yapıyorum sarımsak yağı sürüyorum sarımsağı ortadan ikiye bölüp tuzla bastaırarak ovalıyorum orayı açıkçası insan yoruluyor kendi haline bıraktım kafaya takınca çıkmıyor gibi takmasaan çıkıyor birde beslenmeye önem vermeye başlaım ceviz fındık meyve vs gibi içtendende tedavi etmek gerekiyor hergün bitane sarımsakta yutmaya çalışıyorum bakalımm:18:bu arada teşekkürederim canım sağol yorumun için:16:

Canım belli bir tedavi görmüşsün aslında. ama birde şu var zaten saçkıran büyük bir üzüntü yada bir boşluk olduğunda ortaya çıkıyor die biliyorum bu yüzden kafana takma doktorunun yapmanı istediği şeylere dikkat edersen geçecektir. sonuçta hep öyle kalmayacak bunu düşünürsen belki rahatlarsın :)

Back