S Sudesin41 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2018 44 27 38 30 18 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sudesin41 #1 Kizlar acil yardımınız lazım saçımda saç kıran çıktı ne yapmalıyım
E EylulMevsimi Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2020 379 270 23 35 18 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sudesin41 #2 Sudesin41 .!.: Kizlar acil yardımınız lazım saçımda saç kıran çıktı ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla... Ben de olmuştum sebebi kansızlıkmış. Doktor saç dökülme şampuanı önerdi ve yığınla kan ilacı kullandım. Bir seneden düzeldi ve gür saçlarıma kavuştum
Sudesin41 .!.: Kizlar acil yardımınız lazım saçımda saç kıran çıktı ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla... Ben de olmuştum sebebi kansızlıkmış. Doktor saç dökülme şampuanı önerdi ve yığınla kan ilacı kullandım. Bir seneden düzeldi ve gür saçlarıma kavuştum
G GizemMus 🍀 Kayıtlı Üye 2 Aralık 2019 224 110 53 30 30 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sudesin41 #3 Sudesin41 .!.: Kizlar acil yardımınız lazım saçımda saç kıran çıktı ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla... Cok gecmis olsun canim. Abimde vardı o bölgeyi jiletle kesikler atip sarimsak sürtüyodu baya. Sonra cikti duzeldi cok sukur. Onun yerine sen dermaroller var sac icin onunla uygulama yapip sarimsak sureblrsin bikmadan yapman lazim ama.
Sudesin41 .!.: Kizlar acil yardımınız lazım saçımda saç kıran çıktı ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla... Cok gecmis olsun canim. Abimde vardı o bölgeyi jiletle kesikler atip sarimsak sürtüyodu baya. Sonra cikti duzeldi cok sukur. Onun yerine sen dermaroller var sac icin onunla uygulama yapip sarimsak sureblrsin bikmadan yapman lazim ama.