• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçkıran Olanlar Daha Önceden Olupda Saçları Düzelenler Bilgilerimizi Paylaşalım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

frezya_05

☆ηαтυяα&#846
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
672
9
46
Tekirdağ
Arkadaşlar dökülme bir sorun saçkıran dahada sorun doktora gittim tahliller temiz ensemde çıkdı hemen iğne yazdı bide losyon saçkıranlı bölgeye yani başıma iğneyi yapdılar şimdi korkuyorumda 3 hafta sonra tekrar gel yapıcam dedi iğneler kortizonlu çok tereddütlüyüm ne yapıcam bilemiyorum bütün moral iyice gitti ve dökülmede iyice arttı lütfen bilgilerinizi paylaşırmısınızsenağlama

Son düzenleme:
Canım denermisin bilmiorum ama sarımsagı ikiye kes, sonra onuda ince ince kıy suyu cıksın sackıranlı bölgeye sür banyodan önce biraz beklesin öyle banyo yap.. Çok kötü kokar ama, faydalı oldugunu göreceksin..

Öncelikle geçmiş olsun , benim de kafamın üst bölgesinde ufak bi yerde çıktı. ilk başta ufak bi hastaneye gittim bi ilaç verip yolladılar tatmin olmadım başka hastaneye gittim normalde 3 seans kortizol verdiler fakat ben il dışından geldiğim için hemen o gün 1 seans yaptılar . 1 hfta aralıklarla dermovate losyon verdiler .bu şekilde saçlar çıktı . Sana tavsiyem sabırlı ol stres yapma

arkadaşlar gerçekden sağolun banada aynen dermovate verdiler bide m-furo sarımsağıda deniyorum saçsız kalmakdansa sarımsak kokmak daha iyidir inş. hemen geçer

kızlar ablamdada bu saçkıran illetinden çıktı hafta sonu kuaför farketti hemen dopktora gitti krem ve bi kaç ilaç vermiş bide bir sürü tahlil yaptırmış 12 ekimde sonçlarını alıcak inşallah bi an önce iyileşir Allah ın izniyle

Back