merhaba kızlar öncelikle Allah bu hastalıkla uğraşan herkesin yardımcısı olsun diyorum.Gerçekten çok zor bi hastalık. İnsanı psikolojik açıdan çok etkiliyor. Eşimin yaklaşık 1 yıl önce uzun saçları vardı Bir gün bana saçının arka tatarından bi yeri gösterip şuraya bi baksana dedikten sora bu hastalıkla serüvenimz baladı..
2 aya kadar eşimin hemen hemen tüm saçları döküldü. Kolundaki bacağındaki kıllar ve
sol kipriğinin tamamı döküldü. O dönemleri ne kadar zor atlatmıştı. Gitmediğimiz doktor kullanmadığımız ilaç kalmadı. Dış ülkeden dahi sıvı ilaç getirttik ama nafile. 4-5 ay öncesi kütahyadaki bir kişiyi önerdiler ismi Mehmet KIRÇIMAN diye (face yazarsanız çıkıyor) ona gittik . Adamcağızın herhangi bir para talebi olmuyor bi ilaç yapmış onu veriyo. Evet bu ilacın eşimde biraz etkisi oldu . Saçları kısım kısm geldi Ancak çok ağır geliyor. 5 ayda 3- 5 yeri para kadar doldu. Belki işnize yarar die yazdım . K İ BAKIN....
Eki Görüntüle 973637
Ne olur yardımmmm!!!! Bu başıma gelen saçkıran mıdır ? Bilen varsa yazsın allahaşkına((((
Yok mu sesimi duyan(((((((((((( 43:
kızlar bütün forumları ezberledim
bir sene boyunca izmirdeki iki tıp fakültesine iki de prof özel muayenehanesine gittim.
bütün söylediklerini tek tek uyguladım,
gün geçtikçe daha da açıldı kafamın tepesinde avuç içi büyklüğü kadar ve kulak hizasından itibaren bütün ensemdeki saçlar gitti.
kendi saçlarım cok gür ve uzun olduğu için bantla dolaştım hep ama durup durup ağlıyordum psikolojim mafolmuştu,
hergün saç düzeltmekten,
bir sene boyunca hiç gelişme olmayınca ben de hiç inanmama rağmen alternatif yöntemlere başvurdum,
ama birbirleriyle yöntemleri hiç karıştırmadım.
önce izmirde bir adama götürdüler beni bir bitkinin sütünü döküyor oraya seans başı 300 tl alıyor 3seans gittim beyaz tüy bile çıkmadı,
sarımsak sürdük tuzla,
suna dumankaya domuzyağı diyo onu bile sürdük,
artık çıldırma noktasına gelmiştim, sadece kortizon iğnesi vurdurmadım.
tanıdıklarım kütahyada birini duymuşlar ona gittik taa izmirden,
anneme çok sinirlenmiştim beni oralara sürüklüyo boşu boşuna diye
bana kortizon iğnesi olup olmadığımı sormuştu, olduysan tedavi işe yaramaz dedi
biraz canın yanıyo orayı biraz tahriş edip üstüne bi ilaç sürüyo
ama kızlar inanamadım gerçekten bir ayda saçlarım çıktı gördüğümde sevinçten ağladım
eskisinden daha sık
ve kızlar adam hiç para almadı bile zorladık hiç bi şekilde almadı
Hiç umudum kalmamıştı,
belki ben gibi çaresiz olanlar varsa şu an karışıtırıyorlarsa heryeri bi umut olsun diye yazdım bunları konu çok önceden açılmış olsa da
Hanımlar Merhaba,
Saçkıran sorunundan kalıcı olarak kurtulmak ıstıyorsanız doğal olun derim. ne kortizon ne iğne ne ilaç sizi mutlu etmiyor. sürekli irtibat içerisinde olduğum arkadaşlarımdan fayda görenler olduğu için aronex diye bir yağ aldım. 1,5 aydır kullanıyorum ve inanırmısınız şimdiye kadar boşuna eziyet çekmişim. kortizondan dolayı sırtım sivilce ile dolmuştu. allahan tuz olayından uzak kalınca kilo fazla almadım ama cildim bozuldu. bu ürünü deneye bilirisiniz. ben de ne duydumsa denedım. belkı sizede faydası dokunur. daha tam çıkmadı ama hiç bu kadar da olmamıstı şimdiye kadar. tamamı cıkınca tekrardan yazacagım. iyi bakın kendinize canlar
Evet yardımcı olur musunuz gerçekten aynı dertten muzdaribim.arkadaşlar eşim saçkıran olayından dolayı çok sıkıntılar yaşadı çok değişik tedavi yöntemleri denedi bir yıl sonra doğru tedavi ile kısa sürede iyileşti aynı tedaviyi iki kişiye tavsiye ettik yaklaşık iki ay içerisinde biri bayan biri erkek kişi saçkıran rahatsızlığını atlattı yardımcı olabilirim
kremin adını yazar mısınız ?offffffff çok çektim hastalıktan ve halada çekiyorum malesefmirmirmirmir 8 yaşında dökülmete başladı ve tamamen gitti.gitmediüm doktor kullanmadığımilaö kalmamıştı kremler losyonlar iğneler en son cerrah paşa hastahanesine oya oğuza gittim ii gtmişim inanırmısınz 5 milyonluk bir krem benim derdime deva oldu.sa.larımçıktı çok çok gürleşti bizde tedaviyi bitrdik her şey yolunda gderken saçlar gene azaldı bnim açılmalar başladı ve moralim çok bozuk gene tedaviye başlamam lazım.ama kesinlikle ark oya oğuzu öneririmtabi ilk başta sıkıntıdan stresten uzuak durmak lazım nası yapcaksak bunu allah hepimizin yardımcısı olsunCADIARZU
Krem neydi?offffffff çok çektim hastalıktan ve halada çekiyorum malesefmirmirmirmir 8 yaşında dökülmete başladı ve tamamen gitti.gitmediüm doktor kullanmadığımilaö kalmamıştı kremler losyonlar iğneler en son cerrah paşa hastahanesine oya oğuza gittim ii gtmişim inanırmısınz 5 milyonluk bir krem benim derdime deva oldu.sa.larımçıktı çok çok gürleşti bizde tedaviyi bitrdik her şey yolunda gderken saçlar gene azaldı bnim açılmalar başladı ve moralim çok bozuk gene tedaviye başlamam lazım.ama kesinlikle ark oya oğuzu öneririmtabi ilk başta sıkıntıdan stresten uzuak durmak lazım nası yapcaksak bunu allah hepimizin yardımcısı olsunCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?